Libnet.ro
UNICEF

07:30

ALDE intervine in scandalul privind Pilonul II de pensii:Sunt iMPOTRIVA! Banii sunt ai romanilor

B1 B1,
ALDE intervine in scandalul privind Pilonul II de pensii:Sunt iMPOTRIVA! Banii sunt ai romanilor

Pilonul II de pensii creaza tensiuni in coalitie. Deputatul ALDE Varujan Vosganian, fost ministru al Finantelor in 2008, a declarat, luni, ca partidul din care face parte nu este de acord cu PSD in privinta. continuă pe B1

Reactii in scandalul privind Pilonul II de pensii: Daca aveti o problema cu deficitul la pilonul 1, taiati pensiile speciale

PNL, USR si Platforma Romania 100 critica intentia Guvernului de a suspenda contributiile la Pilonul II de pensie de la 1 iulie 2018 si pana la finalul anului. Informatia a fost confirmata duminica intr-un proiect de lege al Executivului, insa aceasta.

Seful Comisiei de prognoza sustine ca propunerea privind Pilonul II de pensii a fost introdusa din greseala n programul guvernului

Presedintele Comisiei de Prognoza, Ion Ghizdeanu, sustine ca propunerea privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii a fost trecuta din greseala in programul legislativ al guvernului pentru perioada mai-decembrie, potrivit Digi 24.

Dragnea a citat gresit din Codul penal, cand i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii. Nu a facut-o direct, ci amintind si citand articolul 278.

Incertitudinea privind Pilonul II de pensii - cauza pentru deprecierea pietei

Volumele reduse de tranzactionare reflecta lipsa din piata a investitorilor institutionali, potrivit analistilor Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut parte de scaderi in ultima perioada, cel mai important cos de actiuni al pietei, BET, pierzand aproape 430 de puncte dupa momentul in care, pe data de 24 aprilie 2018, cotatia indicelui depasea, pentru prima data dupa mai bine de zece ani, nivelul de 9. 000 de puncte. Practic, in perioada 24 aprilie - 16 mai 2018, referinta pietei noastre de capital a coborat cu 4,76%. Si alte cosuri de actiuni de la BVB au avut parte de evolutii similare, indicele financiar BET-FI scazand cu 3,72%, in timp ce indicele extins, BET-XT, a coborat cu 0,98%, in acelasi interval de timp.

Iohannis cere clarificari privind Pilonul II

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca ii someaza pe guvernanti sa clarifice o data pentru totdeauna care este intentia lor legata de pilonul II de pensii, avand in vedere ping-pongul de declaratii facute pe acest subiect. , informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )