Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alegeri locale 2020. Bataliile in primele 10 cele mai mari orase si ultimele calcule inaintea votului de duminica

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020. Bataliile in primele 10 cele mai mari orase si ultimele calcule inaintea votului de duminica

Alegerile locale 2020 reprezinta o provocare atat din punct de vedere al conditiilor de securitate sanitara in care se organizeaza, cat si politic, miza PNL, partidul aflat acum la putere, fiind de a detrona PSD, formatiune cu care se lupta din 2016 incoace pe toate fronturile. Rezultatele alegerilor locale 2020 vor fi un semnal in perspectiva alegerilor parlamentare. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunt pentru bucuresteni inainte de votul de duminica: Am luat toate masurile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca a luat toate masurile pentru ca bucurestenii sa poata vota duminica in siguranta, avand in vedere ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus.

HARTA INTERACTIVA Alegeri locale 2020: Prezenta la ultimele doua randuri de alegeri, pe judete si in Capitala

Alegerile locale in Romania, desi poate cele mai importante ca influenta directa in viata cetatenilor, nu au fost neaparat de-a lungul timpului printre tipurile de alegeri care sa produca o prezenta foarte ridicata in randul votantilor din tara. in urma cu patru ani prezenta nationala a fost de sub 50%, cu un minim ingrijorator in Capitala de abia 33,3%. in 2012 insa, prezenta la locale in tara a sarit de 56%, iar in Capitala, cand in duel direct erau Oprescu si Prigoana, prezenta a fost de peste 44%.

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Alegeri locale 2020. Bucurestenii, dezamagiti de campania electorala. Ce isi doresc, de fapt, de la un primar

Mai sunt aproximativ 24 de ore pana la iceperea scrutinului pentru aceste Alegeri Locale. Campania electorala s-a incheiat, iar populatia a ramas cu un gust amar. Discursurile populiste, promisiunile electorale au ramas aceleasi. Multi dintre primarii actuali, conform romanilor, nu au facut mai nimic in mandatul de pana acum. Ce ramane de facut? Alegeri locale .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

Alegeri locale 2020. Varsta minima pentru primari. Cati ani trebuie sa aiba candidatii la primarie

Ne mai despart doar patru zile de ziua votului pentru alegerile locale din acest an, stabilite pe 27 septembrie. Astfel, cei care s-au inscris in lupta pentru fotoliul de primar mai au putin timp la dispozitie pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. insa, acestia, la fel ca si votantii, trebuie sa .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

ALEGERI LOCALE 2020. Cum votam duminica la alegeri, ca sa nu luam COVID. Dr. Virgil Musta: Daca respectam aceste masuri, nu e niciun risc

Doi medici cunoscuti si care se afla in linia intai in lupta cu coronavirusul asigura ca putem merge linistiti la votare, chiar daca e pandemie, cu conditia sa respectam niste reguli, pentru a nu risca sa contractam COVID-19.

Alegeri locale 2020. Cum voteaza persoanele infectate cu coronavirus

Persoanele care sunt infectate cu coronavirus si vor sa voteze la alegerile locale din 27 septembrie cu ajutorul urnei mobile trebuie sa prezinte, in afara de cerere, si un document din care sa rezulte diagnosticul, informeaza Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )