Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cantecele satirice la adresa lui Dragnea si a PSD ii aduc lui Alexandru Andries cel mai mare succes de dupa albumul Interzis in care reda atmosfera din comunism (VIDEO)

B1 B1,
Cantecele satirice la adresa lui Dragnea si a PSD ii aduc lui Alexandru Andries cel mai mare succes de dupa albumul Interzis in care reda atmosfera din comunism (VIDEO)

Aluziile fine la actuala clasa politica si satira la adresa unei lumi in care promovarile se fac pe baza cunostintelor si a prietenilor in dauna competentelor ii aduc lui Alexandru Andries cel mai mare succes. continuă pe B1

Francisc Dobos, ironic la adresa lui Dragnea: Am un proces azi. N-am putut sa ma imbolnavesc si sa ma internez in weekend ca sa scap

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Romano-Catolice, Francisc Dobos, scrie pe Facebook ca are un proces astazi, ca nu a putut sa se imbolnaveasca si sa se interneze in weekend ca sa scape, el vorbind apoi despre ipocrizie. Postarea are loc in contextul in care Liviu Dragnea trebuia sa meaga luni la instanta suprema, la procesul de la instanta suprema privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman, insa in weekend el s-a internat in spital, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirmand ca Dragnea are hernie de disc.

Doctorii decid luni daca il opereaza pe Dragnea. PSD amana validarea listelor la europarlamentare

Codrin Stefanescu a declarat duminica seara, la Antena 3, ca l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital, iar medicii urmeaza sa decida luni daca il vor opera pe liderul PSD. Secretarul general al PSD a precizat ca va fi amanata pentru o saptamana validarea in CEx a listei candidatilor la europarlamentare. Amintim ca luni, la inalta Curte, este programat un nou termen in dosarul angajarilor fictive, in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )