Libnet.ro
UNICEF

12:15

Carmen Dan: Nu il intreb pe Liviu Dragnea ce trebuie sa fac

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan: Nu il intreb pe Liviu Dragnea ce trebuie sa fac

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat ca nu se consulta cu presedintele PSD Liviu Dragnea in ceea ce priveste deciziile care se iau la nivelul ministerului si nu il intreaba ce trebuie sa faca si cum trebuie sa faca. continuă pe Adevărul

Carmen Dan: Nu ma consult cu Liviu Dragnea in deciziile care se iau la MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, intr-un interviu acordat Romania TV, ca nu se consulta cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, privind deciziile care se iau la nivelul MAI. Ea a spus ca.

Culise. Cum l-a ignorat Carmen Dan pe Liviu Dragnea pentru a-l instala pe fostul sau asociat in fruntea Politiei Arges

Carmen Dan, l-a numit pe fostul adjunct al IPJ Teleorman, Tudorel Pieleanu, la conducerea IPJ Arges. Mutarea a fost facuta, insa, pe ultima suta de metri, fara stirea liderului PSD Liviu Dragnea. Potrivit unor surse din MAI, Liviu Dragnea l-ar fi vrut in aceasta functie pe unul dintre apropiatii sai, Valentin Dumitrascu, seful Politiei Teleorman. Practic, Dumitrascu, omul lui Dragnea, era seful lui Tudorel Pieleanu, apropiatul lui Carmen Dan.

Ministrul Carmen Dan, catre absolventii scolii de jandarmi de la Dragasani: Forta fizica trebuie sa ramana ultima solutie

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a participat vineri, 20 iulie, la ceremonia de acordare a gradului de sergent-major absolventilor promotiei iulie 2018 ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Dragasani, judetul Valcea, unitate care a implinit 80 de ani de existenta. Ministrul le-a sugerat viitorilor jandarmi folosirea negocierii in locul fortei.

CARMEN DAN, raspuns FULGER catre POLITISTI: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea. Ea a raspuns astfel politistilor care au transmis o.

Carmen Dan, dupa moartea sotului sau: Am rezistat pentru ca am un copil

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit despre moartea sotului ei si cum a trecut peste acest moment trist din viata sa, intr-un interviu acordat unui post tv de stiri, amintind si de toate.

Carmen Dan: Am pus la punct o strategie, astfel nct sa acoperim deficitul de personal n aproximativ 4 ani

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, intr-un interviu acordat Romania TV, ca a fost elaborata o strategie care sa permita acoperirea deficitului de personal in structurile ministerului in aproximativ patru ani, informeaza Agerpres.

Noul sef al Politiei Arges: Firma in care am fost asociat cu doamna Carmen Dan n-a fost facuta sa functioneze

Numirea lui Tudorel Pieleanu la sefia Politiei Arges a starnit nemultumiri in randul mai multor politisti din judet. Noul sef al inspectoratului a fost asociat intr-o societate cu ministrul de Interne Carmen Dan, cea care l-a delegat sa ocupe functia de conducere. Este pentru prima oara dupa 1989 cand in fruntea IPJ Arges este numit un comandant din alt judet, Pieleanu venind din postura de adjunct al comandantului Politiei Teleorman.

G4Media: Cum a colaborat Liviu Dragnea cu statul paralel. Dovada, furnizata oficial chiar de Guvern: n 2014, Ministerul Dezvoltarii condus de Dragnea a ncheiat un protocol secret cu SRI

Liderul PSD Liviu Dragnea a incheiat in 2014, pe cand era ministru al dezvoltarii regionale, un protocol secret de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii SRI) - reiese dintr-un raspuns oficial furnizat chiar de catre Ministerul Dezvoltarii, condus in prezent de Paul Stanescu, scrie G4Media. ro. Potrivit sursei citate, din raspunsul transmis de MDRAP rezulta ca la minister au fost semnate in total patru protocoale cu SRI: in 2007, 2008, 2012 si 2014. Dragnea a fost ministru al dezvoltarii in perioada 21 decembrie 2012 - 17 decembrie 2014, fiind succedat in functie de Sevil Shhaideh.

G4Media: Ministerul Dezvoltarii a ncheiat patru protocoale secrete cu SRI, inclusiv n 2014, cnd era condus de Liviu Dragnea

Ministerul Dezvoltarii a incheiat cu Serviciul Roman de Informatii nu mai putin de patru protocoale de colaborare secrete, inclusiv in anul 2014, cand ministru al dezvoltarii regionale era actualul lider PSD Liviu Dragnea. Informatia, difuzata de G4Media. ro, reiese dintr-un raspuns oficial furnizat chiar de catre Ministerul Dezvoltarii, condus in prezent de Paul Stanescu. Din raspunsul transmis de MDRAP rezulta ca la minister au fost semnate protocoale cu SRI in 2007, 2008, 2012 si 2014. Dragnea a condus ministerul in perioada 21 decembrie 2012 - 17 decembrie 2014, fiind succedat in functie de Sevil Shhaideh.

Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecatorii ar fi cerut PROTECTIE

Judecatorii care l-au condamnat pe Liviu Dragnea in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul privind agajarile fictive au fost supusi unor presiuni imense. De teama unor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )