Libnet.ro
UNICEF

14:30

Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

B1 B1,
Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

Premierul propus de PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, s-a dovedit, de-a lungul timpului, o aparatoare vehementa a actiunilor social-democratilor, inclusiv in fata alesilor europeni. Un astfel de. continuă pe B1

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Provocarile anului 2018 in Parlamentul European

Prima sesiune plenara in Parlamentul European incepe pe astazi, pe 15 ianuarie, la Strasbourg. Provocarile anului 2018 in Parlamentul European sunt legate de migratie, de cati.

Laszlo Tokes, afirmatii uluitoare in Parlamentul European: Mihai Tudose a amenintat saptamana trecuta maghiarii cu spanzuratoarea

Eurodeputatul Laszlo Tokes a cerut cuvantul inParlamentul European, pentru a anunta ca fostul premierMihai Tudose ar fi amenintat maghiarii din Romaniacu.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )