Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dragnea, adus din penitenciarul Rahova la Instanta Suprema. Fostul lider PSD a apelat la o noua cale extraordinara de atac pentru a scapa de puscarie (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, adus din penitenciarul Rahova la Instanta Suprema. Fostul lider PSD a apelat la o noua cale extraordinara de atac pentru a scapa de puscarie (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost adus, marti dimineata, din penitenciarul Rahova la Instanta Suprema, dupa ce fostul lider PSD a contestat condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare, primita in dosarul angajarilor. continuă pe B1

VIDEO Liviu Dragnea, adus din penitenciar la instanta suprema: Nu pot sa vorbesc, mi pare rau Jurnalistii, scosi din sala de judecata Cele doua cai prin care fostul lider al PSD ncearca sa iasa din nchisoare

Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, a fost adus marti dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema va judeca recursul in casatie si contestatia in anulare depuse de fostul lider al PSD pentru a scapa de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Teleorman, in care a a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. 24 Dragnea a iesit din sala de judecata a instantei supreme. Dezbaterea a avut loc in camera de consiliu. Nu pot sa vorbesc, imi pare rau, le-a spus Dragnea jurnalistilor.

UPDATE Liviu Dragnea ramne n nchisoare. Curtea Suprema i-a respins o prima contestatie la condamnarea de 3 ani si jumatate Minuta instantei

Liviu Dragnea ramane in penitenciar. Magistratii instantei supreme au decis, marti, sa respinga ca inadmisibila contestatia in anulare formulata de fostul lider al PSD in dosarul in care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Dragnea a fost adus din Penitenciarul Rahova in fata magistratilor, unde a sustinut ca este nevinovat.

Instanta suprema judeca marti cererea lui Liviu Dragnea de anulare a pedepsei care l-a bagat dupa gratii pentru 3 ani si jumatate

Instanta suprema judeca marti recursul in casatie si contestatia in anulare depuse de fostul lider PSD Liviu Dragnea, pentru a scapa de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Teleorman in care a primit o condamnare de 3 ani si jumatate.

Primul procuror trimis in judecata de Sectia Speciala a fost achitat definitiv de Instanta suprema

Un complet de cinci judecatori de la Instanta suprema a dispus luni, 9 decembrie, achitarea definitiva a lui Eugen Stoina, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, fost procuror DNA, trimis in judecata de Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ).

Primul procuror trimis n judecata de Sectia speciala, achitat definitiv de Instanta suprema

Un complet de cinci judecatori de la Instanta suprema a dispus, luni, achitarea definitiva a lui Eugen Stoina, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, fost procuror DNA, trimis in judecata de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) pentru savarsirea infractiunii de sustragere de la prelevarea de mostre biologice, el fiind acuzat ca a consumat bauturi alcoolice si a produs un accident rutier, potrivit Agerpres.

Dragnea, dus in catuse la Curtea Suprema, unde ataca din nou decizia de condamnare. Jurnalistii, scosi din sala de judecata

Liviu Dragnea a fost adus marti dimineata la instanta suprema, unde judecatorii analizeaza contestatia depusa de fostul lider PSD impotriva sentintei definitive la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul Angajarilor fictive. Este pentru a doua oara de cand este dupa gratii cand Liviu Dragnea apare in public.

Dragnea, o noua incercare sa iasa din inchisoare. Instanta suprema judeca contestatia depusa de fostul lider PSD

Zi importanta pentru fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea vrea sa scape de inchisoare. Instanta Suprema judeca marti cererea de anulare a pedepsei

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca marti, de la ora 09:00, cererea lui Liviu Dragnea de anulare a pedepsei cu inchisoarea pentru 3 ani si 6 luni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )