Libnet.ro
UNICEF

00:07

EUGEN TOMAC CATRE DAN BARNA: Este inadmisibil sa preluati tehnicile de manipulare ale PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC CATRE DAN BARNA: Este inadmisibil sa preluati tehnicile de manipulare ale PSD

Eugen Tomac, Presedintele PMP, il acuza pe Dan Barna, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, de preluarea tehnicilor de manipulare ale PSD, pe care le foloseste pentru transmiterea de mesaje mincinoase si manipulatoare. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna si USR, somati public sa renunte la mesajele mincinoase si manipulatoare din social media si la inducerea in eroare a bucurestenilor. Eugen Tomac (PMP): Nu puteti voi fura cat pot bucurestenii vota

Eugen Tomac, presedintele PMP, l-a somat public pe omologul sau de la USR, Dan Barna, sa elimine mesajele mincinoase si manipulatoare de pe retelele sociale pe care le foloseste formatiunea sa. Nu.

Eugen Tomac, despre candidatura lui Basescu:Am avertizat de la inceput - nu ne subestimati! Noi am fost cel mai loial sustinator al lui Nicusor Dan

Liderul PMP Eugen Tomac a motivat marti pe Facebook candidatura lui Traian Basescu la Primaria Generala a Capitalei explicand ca formatiunea sa a fost prima care a fost alaturi de Nicusor Dan. insa dupa ce Ludovic Orban m-a informat ca USR si PNL nu vor o intelegere cu PMP, domnul candidat Nicusor nu mi-a mai raspuns niciodata la telefon, a adaugat acesta.

DAN BARNA CATRE MARCEL CIOLACU: Atat timp cat PSD inseamna hotie si minciuna, USR nu va vota niciodata o motiune de cenzura initiata de PSD

Dan Barna, presedintele USR, a respins marti invitatia facuta de Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care a declarat ca ar depune o motiune de cenzura doar daca ar avea si voturile USR, scrie g4media.

EUGEN TOMAC, DESPRE LIDERII PNL SI USR: Ne acuza de risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovati

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, considera ca un posibil esec al aliantei USR PLUS si PNL in lupta pentru castigarea Primariei Capitalei ar fi imputabil liderilor acestor partide, care au refuzat sa faca front comun cu PMP si astfel sa adune voturile necesare obtinerii victoriei.

Dan Barna adanceste scandalul din jurul lui Nicusor Dan. Amenintari cu moartea din partea unui membru USR

Luni, in plin scandal legat de Nicusor Dan si imaginile aparute dupa intalnirea sa cu omul de afaceri Catalin Grigore, presedintele USR, Dan Barna, a mers in Voluntari, la primarul Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea.

DAN BARNA: Mi se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD

Dan Barna, copresedinte USR PLUS, a declarat azi intr-o conferinta de presa ca i se pare perfect legitima ingrijorarea presedintelui despre perspectiva de a avea inca patru ani cu PSD, de a avea inca patru ani in care sa ni se serveasca dansuri de camera in loc de administratie competenta.

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )