Libnet.ro
UNICEF

09:15

De ce nu a facut PSD numaratoare paralela la alegerile europarlamentare. Anunt surprinzator facut de Codrin Stefanescu: Risca dosare!

Antena3 Antena3,
 De ce nu a facut PSD numaratoare paralela la alegerile europarlamentare. Anunt surprinzator facut de Codrin Stefanescu: Risca dosare!

Codrin Stefanescu a vorbit despre sesizarile de frauda de la alegerile europarlamentare din 26 mai si motivul pentru care PSD nu a facut numaratoarea paralela. Trebuia facuta in zilele urmatoare. Fix a. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu a explicat de ce PSD nu a facut numaratoare paralela la europarlamentare: Scorul real al PSD nu este acela

Codrin Stefanescu PSD) a explicat pentru DC News de ce Partidul Social Democrat nu a avut numaratoare paralela la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. in context, Codrin Stefanescu a subliniat.

Victimizare la cote maxime. PSD acuza fraudarea alegerilor europarlamentare si cere comisie de ancheta, desi Guvernul PSD a organizat scrutinul din 26 mai

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat, miercuri, ca in cadrul coalitiei PSD-ALDE se discuta despre infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru votul la alegerile europarlamentare, in contextul unor informatii potrivit carora votul ar fi fost fraudat. Singurii care au vorbit de fraudarea alegerilor au fost parlamentarii PSD, la Antena 3. Comisiile de ancheta erau marca inregistrata a epocii Liviu Dragnea.

Carmen Dan, despre voturile de la alegerile europarlamentare: Au fost peste 9.200 de semnalari de vot multiplu

Carmen Dan a vorbit despre voturile de la alegerile europarlamentare. Ministru de Interne sustine ca au fost peste 9. 200 de semnalari de vot multiplu. Am pus ideile principale cu privire la ce face M. I in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )