Libnet.ro
UNICEF

05:00

Iohannis: Motiunea PSD este o golaneala. Teodorovici a considerat ca e momentul sa-l jigneasca pe ministrul Finantelor

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Motiunea PSD este o golaneala. Teodorovici a considerat ca e momentul sa-l jigneasca pe ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat motiunea simpla a PSD impotriva ministrului Florin Citu drept o golaneala si l-a criticat pe Eugen Teodorovici pentru jignirile adresate la adresa lui Citu. continuă pe Adevărul

Gorghiu, mesaj catre Ciolacu: Sunteti mndru de ct de grobian este Orlando Teodorovici? De la ce a pornit totul

Senatorul liberal Alina Gorghiu i-a cerut, marti, liderului PSD Marcel Ciolacu, sa traga o liniuta peste numele domnului Teodorovici. Sunteti mandru de cat de grobian este Orlando Teodorovici?, scrie Gorghiu pe Facebook, dand cateva exemple de comportament deplasat ale fostului ministru de finante.

Iohannis: Motiunea impotriva ministrului Citu, o golaneala PSD-ista, o atitudine care denota dispret PSD in continuare, in institutiile importante, are puterea (VIDEO)

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, este o golaneala PSD-ista, a declarat presedintele Klaus Iohannis. Motiunea simpla o golaneala a PSD. Nu indeplineste criteriil.

Ciolacu spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD: Observ ca Guvernul este condus, mai nou, de la Cotroceni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD si sustine ca in acest moment PSD este singurul partid de opozitie, iar disparitia PSD ar insemna disparitia democratiei.

Klaus Iohannis: Efecte PSD se vor propaga si peste anii viitori. E nevoie de o restrangere a cheltuielilor pentru a ne apropia de tinta de deficit de 3% (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca ne confruntamcu un deficit peste limita prevazuta in acest an si este nevoie de o restrangerea cheltuieilor pentru a ne apropia de 3%. Guvernele esuate au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )