Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis: Efecte PSD se vor propaga si peste anii viitori. E nevoie de o restrangere a cheltuielilor pentru a ne apropia de tinta de deficit de 3% (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Efecte PSD se vor propaga si peste anii viitori. E nevoie de o restrangere a cheltuielilor pentru a ne apropia de tinta de deficit de 3% (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca ne confruntamcu un deficit peste limita prevazuta in acest an si este nevoie de o restrangerea cheltuieilor pentru a ne apropia de 3%. Guvernele esuate au. continuă pe B1

Ciolacu spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD: Observ ca Guvernul este condus, mai nou, de la Cotroceni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD si sustine ca in acest moment PSD este singurul partid de opozitie, iar disparitia PSD ar insemna disparitia democratiei.

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

Seful PSD, despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca partidul sau nu-si permite sa declanseze o actiune de suspendare din functie a lui Klaus Iohannis, fiind de parere ca acesta ar fi un demers gratuit si condamnat si ar crea o criza politica artificiala.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

Klaus Iohannis, despre motiunea impotriva lui Florin Citu: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor Florin Citu a reprezentat o golaneala a PSD.

Klaus Iohannis raspunde la amenintarea PSD-ului: Daca Guvernul Orban pica, acesta este primul pas spre ANTICIPATE (VIDEO)

Klaus Iohannis le raspunde PSD-istilor care avertizeaza cu depunerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Orban. Presedintele spune ca daca pica Executivul se va ajunge la alegeri.

Klaus Iohannis, dezlantuit la adresa PSD: Motiunea din Senat, o golaneala!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor a .

Iohannis: Motiunea PSD este o golaneala. Teodorovici a considerat ca e momentul sa-l jigneasca pe ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat motiunea simpla a PSD impotriva ministrului Florin Citu drept o golaneala si l-a criticat pe Eugen Teodorovici pentru jignirile adresate la adresa lui Citu.

Legea prin care padurarii vor fi dotati cu armament de serviciu, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea de modificare si completare a OUG 592000 privind Statutul personalului silvic, a carei principala prevedere este dotarea cu armament de serviciu a personalului silvic care are atributii de paza si protectie.

Sectorul public va fi lovit de un val de restructurari masive. Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Orban si Citu

Klaus Iohannis ii cheama din nou, astazi, la Cotroceni pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul de finante Florin Citu. Cei trei vor discuta despre bugetul pe anul viitor si masurile majore anuntate ieri pentru reducerea deficitului: concedieri in sectorul bugetar, proiectul ce interzice cumulul pensie-salariu la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )