Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 13. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt. continuă pe Antena3

Sophia Florsch, prima reactie dupa operatia de 11 ore: Voi reveni

Pilotul Sophia Florsch, protagonista unui accident teribil in Grand Prix-ul de la Macao in Formula 3, a oferit prima reactie dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa in urma fracturii de la coloana.

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Klaus Iohannis, declaratii de presa de la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa marti, la ora 13. 00, aceasta fiind prima reactie dupa remanierea guvernamentala stabilita de PSD in CEx. Pe agenda sefului statului s-au mai aflat astazi intalnirea cu presedintele Curtii Europene de Conturi,Klaus-Heiner Lehne, dar si primirea Vicepresedintelui Consiliului Federal al Confederatiei Elvetiene, Sef al Departamentului Federal de Finante, Ueli Maurer.

Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Cotroceni. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

Prima reactie a lui Dragnea despre partida de vanatoare cu seful Tel Drum: Nici cu mana la spate nu-mi amintesc. Sa cheme DNA mistretii si iepurii la audieri

Seful PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o prima reactie dupa ultimele materiale ale Rise Project referitoare la partidele de vanatoare la care a participat presedintele social-democrat alaturi de mai multe persoane care au condus Tel Drum.

Prima reactie a lui Florin Iordache dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul: Lucrurile au mers mult prea departe

Florin Iordache a avut o prima reactie dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunand ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva.

Digi24: Gabriela Firea, prima reactie la informatia ca ramne fara sprijin politic n PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut prima reactie, la Digi24, dupa informatia serii: liderii PSD au decis sa nu o dea afara din partid, dar o lasa fara sprijinul politic. Solutia ar urma sa fie validata in CEX-ul de luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )