Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis raspunde la amenintarea PSD-ului: Daca Guvernul Orban pica, acesta este primul pas spre ANTICIPATE (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis raspunde la amenintarea PSD-ului: Daca Guvernul Orban pica, acesta este primul pas spre ANTICIPATE (VIDEO)

Klaus Iohannis le raspunde PSD-istilor care avertizeaza cu depunerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Orban. Presedintele spune ca daca pica Executivul se va ajunge la alegeri. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

Sectorul public va fi lovit de un val de restructurari masive. Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Orban si Citu

Klaus Iohannis ii cheama din nou, astazi, la Cotroceni pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul de finante Florin Citu. Cei trei vor discuta despre bugetul pe anul viitor si masurile majore anuntate ieri pentru reducerea deficitului: concedieri in sectorul bugetar, proiectul ce interzice cumulul pensie-salariu la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

Ludovic Orban: PNL tine cont de punctele de vedere ale lui Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca PNL sustine punctul de vedere exprimat de presedintele Klaus Iohannis privind pensiile pentru magistrati si militari.

Ciolacu spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD: Observ ca Guvernul este condus, mai nou, de la Cotroceni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD si sustine ca in acest moment PSD este singurul partid de opozitie, iar disparitia PSD ar insemna disparitia democratiei.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis confirma inghetarea salariilor demnitarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca i-a incurajat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Eugen Citu, la discutiile avute la Palatul Cotroceni, sa treaca la inghetarea salariilor demnitarilor in 2020.

Ce pile are Anamaria Prodan in Guvernul Orban. in ce functie a fost numit finul ei si unchiul acestuia

Anamaria Prodan are cu ce se mandri. Cunoscuta impresata are rude peste tot, asa ca nu este de departea cea mai cunoscuta din familia sa. Ce functii au finul si unchiul acesteia? Legatura dintre Anamaria Prodan si doi membrii din Executiuvl liberal Anamaria Prodan are rude care sunt implicate in diverse domenii. Daca multi prieteni, .

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legile electorale

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca liderii partidului urmeaza sa discute, in Biroul Politic, strategia la motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, dar s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )