Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea are probleme de sanatate! Noi dezvaluiri despre starea sa

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea are probleme de sanatate! Noi dezvaluiri despre starea sa

Deputatul PSD Catalin Radulescu a afirmat luni ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, sufera de o dubla hernie de disc, el precizand insa ca nu se amana activitatile de partid programate pentru. continuă pe Antena3

CODRIN STEFANESCU: Liviu Dragnea are dubla hernie de disc si ramane internat

Liviu Dragnea are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

EXCLUSIV! Informatii noi despre starea lui Liviu Dragnea. Are trei leziuni la coloana vertebrala

Informatii noi despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este internat la Spitalul Sanador din Capitala in urma unei crize dureroare in zona lombara. Dragnea are trei leziuni la coloana.

Ludovic Orban: ii doresc sanatate lui Liviu Dragnea. Nu poti sa doresti raul altcuiva

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a transmis un mesaj presedintelui PSD atunci cand a fost intrebat de problemele medicale ale lui Liviu Dragnea. ii doresc sanatate. Nu poti sa doresti raul altcuiva, a.

Liviu Dragnea, internat in spital. Ministrul Sanatatii, noi detalii despre liderul PSD

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost internat sambata, in spital, in urma unor dureri de spate. Liderul PSD a plecat .

Probleme de sanatate pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD a mers la spital pentru un RMN

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat dureri de spate in timpul turneului sau prin tara si va fi supus unui RMN si unor analize medicale, informeaza Mediafax. Liderul PSD a inceput sa acuze dureri de spate in special dupa discursul de la Targoviste, de vineri, acolo unde a si mentionat la pupitru ca este foarte rece.

Noi informatii privind starea de SANATATE a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a ajuns, ieri, la spital dupa conferinta de presa pe care a tinut-o sambata la Snagov. Medicii i-au facut RMN, stabilind ca liderul PSD sa ramana internat, sub observatie si tratament cateva zi.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea! Stefanescu: Va trebui sa stea la pat in urmatoarele zile. Ar putea avea nevoie de o interventie sau chiar de doua

Codrin Stefanescu a vorbit in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, despre starea de sanatate aliderului PSD. Acesta a declarat ca Liviu Dragnea ar putea avea nevoie chiar de doua interventii.

Codrin Stefanescu da detalii despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Va trebui sa stea la pat. Ce spun medicii despre operatie

Codrin Stefanescu, secretarul general PSD, a dat duminica seara detalii despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea, precizand ca medicii sunt impartiti in privinta unei eventuale operatii, dar ca liderul PSD va trebui sa stea la pat in urmatoarele zile.

Victor Ponta despre reaudierea lui Liviu Dragnea: Nu stiu de ce trage de timp. Eu, stiindu-ma nevinovat, am fost in carje la DNA

Liviu Dragnea trage de timp in dosarul pentru nu da declaratia finala in dosarul DGASPC Teleorman, iar adevaratele probleme ale Romaniei sunt uitate sau ingropate in stirile despre dosare, a precizat.

Liviu Dragnea, atac dur la miscarea sieu: Totul este circ. Noi facem autostrazi. Ei tipa. Ce spune despre Stefan Mandachi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe initiatorul miscarii sieu, omul de afaceri Stefan Mandachi, afirmand ca ar fi circari condusi de lenesi, sugerand ca presedintele Klaus Iohanis ar fi in spatele actiunii de protest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )