Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea, decizie de ultima ora privind legea fumatului

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, decizie de ultima ora privind legea fumatului

Legea fumatului trebuie sa ramana nemodificata, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. El a adaugat ca acest subiect a fost discutat in sedinta de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre Legea fumatului: Aceasta lege nu va fi modificata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca Legea care restrictioneaza puternic fumatul in spatiile publice nu va fi modificata.

Liviu Dragnea, despre propunerea de modificare a Legii fumatului: Nu vad de ce trebuie sa facem asta

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la Parlament, ca Legea fumatului nu trebuie schimbata.

Liviu Dragnea, dezlantuit la adresa lui Dan Tapalaga: Sa spuna toate sursele de finantare. Replica jurnalistului

UPDATE:Jurnalistul Dan Tapalaga i-a raspuns in termeni duri presedintelui PSD privind solicitarea de prezentare a surselor de finatare. Acesta i-a atras atentia lui Liviu Dragnea ca nu primeste bani.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Liviu Dragnea: Ponta era cu mana pe sus sa-l cheme DNA la audieri. ii urez tot ce-mi doreste si el mie, cu mare drag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca Victor Ponta era cu mana pe sus ca sa fie chemat de DNA la audieri, Dragnea precizand ca nu stie daca i s-a deschis vreun dosar.

Declaratie socanta a liderului PSD, Liviu Dragnea: PSD-ul este o tinta. Cand partidul nu poate fi batut cu arme politice, solutia este distrugerea acestuia, adica eliminarea liderului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat marti ca PSD reprezinta o tinta pentru adversari si, atunci cand partidul nu poate fi batut cu arme.

incepe deja sa imi revina memoria. Liviu Dragnea, amenintari pentru Florian Coldea

Prezent intr-o emisiune televizata, Liviu Dragnea s-a aratat extrem de deranjat de declaratii facute de Florian Coldea intr-un interviu acordat marti dimineata si nu s-a sfiit in a lansa o.

Liviu Dragnea sustine ca atacurile impotriva lui servesc unor agenti economici

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la postul Romania TV, ca atacurile impotriva lui ar servi intereselor unor agenti economici.

Liviu Dragnea il ameninta pe Coldea: Mi s-a parut ca s-a referit la mine. Deja incepe sa-mi revina memoria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat dupa interviul in care fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a adus critici in interviul acordat Ziare. com. Dragnea i-a transmis lui Coldea ca incepe sa-si aduca aminte lucruri, despre care va vorbi.

Eu nu o sa zic ca este ticalos. Mesajul lui Liviu Dragnea inainte de ziua lui Victor Ponta: Tot ce-mi doreste el mie ...

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, implineste miercuri 45 de ani. Fostul sau aliat din PSD si din guvern, actualmente aflat la cutite cu el, Liviu Dragnea, a tinut sa ii transmita primul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )