Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea, despre Legea fumatului: Aceasta lege nu va fi modificata

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre Legea fumatului: Aceasta lege nu va fi modificata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca Legea care restrictioneaza puternic fumatul in spatiile publice nu va fi modificata. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre propunerea de modificare a Legii fumatului: Nu vad de ce trebuie sa facem asta

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la Parlament, ca Legea fumatului nu trebuie schimbata.

Radu Tudor: Aceasta lege se incalca in multe institutii ale statului

Legea fumatului trebuie sa ramana nemodificata, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. Le-am adus aminte colegilor mei ca aceasta lege a fost deblocata.

Liviu Dragnea, decizie de ultima ora privind legea fumatului

Legea fumatului trebuie sa ramana nemodificata, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. El a adaugat ca acest subiect a fost discutat in sedinta de.

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace.

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Are niste apucaturi paranoice. Nu m-am apucat sa-l delationez la DNA

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune TVR 1, ca nu a discutat despre Liviu Dragnea la DNA, unde a fost audiat luni, iar daca presedintele PSD crede acest lucru atunci inseamna ca este paranoic, la fel ca atunci cand spune ca nu stie nimic despre firma TelDrum.

Liviu Dragnea il ameninta pe Coldea: Mi s-a parut ca s-a referit la mine. Deja incepe sa-mi revina memoria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat dupa interviul in care fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a adus critici in interviul acordat Ziare. com. Dragnea i-a transmis lui Coldea ca incepe sa-si aduca aminte lucruri, despre care va vorbi.

Dragnea, despre aderarea la spatiul Schengen: Nu este pentru prima data cand Romania este umilita

Liviu Dragnea a afirmat ca refuzul Germaniei si Olandei de a accepta intrarea Romaniei in spatiul Schengen este reprezinta o umilinta si o atitudine nedreapta fata de Romania, in.

Dragnea, despre audierea lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca este trist de situatia in care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, sustinand ca nu il deranjeaza prezenta acestuia la DNA.

Dragnea, despre audierea lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca este trist de situatia in care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, sustinand ca nu il deranjeaza prezenta acestuia la DNA, noteaza News. ro.

Dragnea despre reactia lui Iohannis dupa furtuni: Mi s-a parut ca a incercat imediat sa dea vina pe Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a incercat sa dea vina pe guvern, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a spus ca guvernul nu a gresit in gestionarea situatiei create in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )