Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lovitura dura pentru Victor Ponta. PSD Alba anunta ca a luat 300 de membri de la Pro Romania

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Victor Ponta. PSD Alba anunta ca a luat 300 de membri de la Pro Romania

Aproximativ 300 de membri ai Pro Romania, partidul infiintat de Victor Ponta, trec la PSD Alba, a declarat vineri presedintele organizatiei judetene a social-democratilor, Ioan Dirzu. Situatia este inedita in. continuă pe Antena3

TRASEISM POLITIC. Lovitura DURA pentru Victor Ponta. 300 de membri PRO Romania, transferati la PSD

Rasturnare de situatie. Dupa ce Victor Ponta a cooptat in Pro Romania mai multi membri PSD, social-democratii isi iau revansa.

Razvan Cuc, replica acida pentru Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa ramaneti cu ce stiti cel mai bine. Cu tradarea si minciuna!

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Razvan Cuc, numindu-l cel mai sarlatan, mincinos, tupeist si ineficient dintre toti ministrii Transporturilor, replicaministrului.

Sinteza zilei. Lovitura dura pentru Dan Barna

Un material realizat de Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste.

Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta. Noi nu avem nimic cu oamenii din Pro Romania. Victor Ponta are un singur scop: sa distruga PSD, vrea sa ia oamenii PSD, nu vrea din alta parte, vrea din PSD pentru ca vede in PSD nu mai este dorit, afirma Dancila.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL: Vom sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, marti, ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania, afirmand ca este nevoie de competenta si eficienta. Ponta declara ca Guvernul PNL nu crede ca poate raspunde asteptarilor societatii, de aceea Pro Romania nu va vota Guvernul PNL.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL

Victor Ponta a sustinut ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania. Mesajul a fost publicat pe contul de Facebook al liderului Pro Romania. Pro.

Viorica Dancila: Am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara liderul acestei formatiuni politice, Victor Ponta, pentru ca el ar avea ca singur scop.

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat marti seara, la postul B1 TV, ca partidul pe care-l conduce ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar cu conditia ca din formatiune sa nu mai faca parte Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca vrea sa distruga PSD.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Ludovic Orban, dupa discutiile cu Victor Ponta: Am incredere ca pana la final vom putea obtine sustinerea parlamentarilor de la Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat joi, dupa discutiile cu Victor Ponta ca spera sa obtina voturile parlamentarilor Pro Romania pentru sustinerea noului Guvern. A fost o discutie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )