Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marcel Ciolacu: Penelistii si-au batut joc de oameni si au adus austeritate

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Penelistii si-au batut joc de oameni si au adus austeritate

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un nou atac asupra Guvernului PNL condus de Ludovic Orban pe care l-a acuzat ca si-a batut joc de oameni si a adus austeritate. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la Zalau, ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa aiba decenta de a aloca banii necesari dublarii alocatiilor copiilor, in conditiile in care in prima saptamana de mandat a platit o suma mult mai mare unei clientele politice.

MARCEL CIOLACU: Sunt convins ca va aparea iar record de infectari, manipularea va functiona in continuare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, ca numarul romanilor care se vor prezenta la alegerile locale va fi semnificativ, scrie Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii da replica premierului Ludovic Orban care a catalogat drept aberatie economica amendamentul depus de PSD si aprobat in Parlament la Legea Bugetului in urma caruia punctul de pensie ar urma sa fie majorat cu 40 de procente. Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege? Parlamentul legifereaza, iar Guvernul pune in aplicare, a afirmat Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca, prin votul dat in Parlament, PSD a facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari, deoarece pensiile trebuie sa creasca cu 40%.

DAN BARNA CATRE MARCEL CIOLACU: Atat timp cat PSD inseamna hotie si minciuna, USR nu va vota niciodata o motiune de cenzura initiata de PSD

Dan Barna, presedintele USR, a respins marti invitatia facuta de Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care a declarat ca ar depune o motiune de cenzura doar daca ar avea si voturile USR, scrie g4media.

Marcel Ciolacu: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Prezent la Zalau, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca premierul ar trebui sa aiba decenta sa dubleze alocatiile, in conditiile in care in prima saptamana de mandat ar fi platit o suma.

Cristoiu: Baronii PSD de care vrea sa scape Marcel Ciolacu isi joaca duminica ultima carte

Marian Oprisan, Dumitru Buzatu si Ionel Arsenie, baronii PSD de Vrancea, Vaslui si Neamt, tripleta rosie a Moldovei, isi joaca duminica, la alegerile locale, cartea cea mare. Cel mai bucuros sa scape de ei ar fi chiar liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine jurnalistul Ion Cristoiu.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vizita in comunele din Iasi: Realizari palpabile, nu promisiuni

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a dat startul lucrarilor unui drum inter-judetean pe raza comunei Rediu. Aflandu-se in campanie electorala, Marcel Ciolacu a venit la Iasi si l-a laudat pe Maricel Popa pentru ca a atras fonduri europene si a putut demara asfaltarea drumului Iasi-Suceava.

Marcel Ciolacu: Aceasta este diferenta dintre PSD si PNL

Marcel Ciolacu a lansat, joi, un nou atac la Partidul National Liberal si la Guvernul Orban. Liderul PSD ii acuza pe liberali ca au cheltuit 3 milioane de euro pentru un spital care a ramas nefolosit de 5 luni si face comparatie cu spitalul realizat de administratiile PSD din Iasi si Neamt care au investit intr-un spital mobil echipat modern.

Imaginile publicate de Marcel Ciolacu: Aceasta estediferentadintre administratia locala a PSD si cea penelista

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a incercat sa arate, printr-o postare pe o retea sociala, diferenta dintre administratia locala a PSD si cea penelista.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )