Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune de cenzura care va trece 100% Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivita

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune de cenzura care va trece 100% Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura care 100% va trece de votul Parlamentului. De asemenea, Ciolacu a spus ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar trebui sa ii ceara demisia lui Ludovic Orban din functia de premier, pentru ca liberalii au facut din aceasta pandemie un joc politic. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: PSD va depune o motiune de cenzura si ea va trece 100%. Primul text a fost lucrat de Serban Nicolae

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL, iar aceasta va trece 100%. El a precizat ca senatorul Serban Nicolae a.

MARCEL CIOLACU: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor.

MARCEL CIOLACU: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania.

MARCEL CIOLACU : 3 Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

MARCEL CIOLACU: Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

Marcel Ciolacu: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor. Acesta mai acuza ca PNL stie sa protejeze doar interesele de afaceri si spune ca Executivul a dat o ordonanta de urgenta care a acordat facilitati fiscale pentru industria pacanelelor.

MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Planul National de Investitii si Relansare Economica, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru a vana voturi, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu: Istoria se repeta cu Iohannis in loc de Basescu!

Marcel Ciolacu a publicat, pe contul personal de pe o retea sociala, un grafic care priveste rata de crestere economica a Romaniei in perioada 1990 - 2020. Potrivit liderului PSD, istoria se repeta cu Iohannis in loc de Basescu.

Marcel Ciolacu anunta cand cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare sa trecem motiunea!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat, duminica, la Sinteza zilei, un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban si a anuntat ca exista o majoritate in Parlament pentru daramarea Guvernului PNL.

Marcel Ciolacu, atac dur la premier: Orban devine toxic pentru Romania. Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!

Marcel Ciolacu vine cu un atac dur la adresa premierului PNL. Liderul PSD spune ca Orban devine toxic pentru Romania si ii transmite lui Klaus Iohannis un mesaj: Treziti-l si spuneti-i ca tara nu e o crasma!.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )