Libnet.ro
UNICEF

12:45

Moment final al campaniei electorale al aliantei PNL USR PLUS. Nicusor Dan: Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat 4 ani din viata

Hotnews Hotnews,
 Moment final al campaniei electorale al aliantei PNL USR PLUS. Nicusor Dan: Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat 4 ani din viata

Partidele de dreapta, PNL si USR PLUS, candidatii unici pentru functiile de primar de sector, candidatul unic al acestor partide la Primaria Generala, Nicusor Dan, primul ministru Ludovic Orban, au fost prezenti la evenimentul final al acestei campanii electorale, unde si-au prezentat ultimele declaratii inainte de alegerile din 27 septembrie. continuă pe Hotnews

Biroul Electoral da castig de cauza USR-PLUS: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata pe banii Primariei Bucuresti in plina campanie

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis vineri plangerea depusa de Alianta USR-PLUS impotriva Gabrielei Firea pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale. Astfel, BEM a admis faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala.

Elena Tudose, candidat USR PLUS pentru Consiliul General al Capitalei: Am intrat in politica pentru ca nu am apa calda. Se pierd 2,3 milioane de litri de apa pe ora

Elena Tudose, candidat al Aliantei USR-PLUS pentru functia de consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a vorbit, Adevarul Live, despre solutiile pentru a avea apa calda si caldura in Capitala, in contextul in care iarna se apropie. Elena Tudose a subliniat ca in cazul in care USR-PLUS va avea majoritate nu va taia nicio subventie, asa cum a declarat Gabriela Firea.

Alianta USR-PLUS Bucuresti depune plangere penala impotriva Gabrielei Firea in cazul Constanda

Alianta USR-PLUS Bucuresti a depus plangere penala impotriva Gabrielei Firea pentru abuz in serviciu in legatura cu darea in plata a Satului Francez catre Costica Constanda, potrivit unui comunicat de presa. Actualul primar a incercat in 5 sedinte de Consiliu General sa obtina votul consilierilor pentru cedarea terenului respectiv, la o valoare mai mica decat pretul pietei, trasmit reprezentantii Aliantei.

Sondaj IMAS: PNL creste in preferintele electoratului. PSD, USR-PLUS si Pro Romania scad (FOTO)

PNL creste in preferintele electoratului, pe cand PSD, USR-PLUS si Pro Romania scad, arata cel mai recent sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. UDMR se mentine peste pragul electoral, nu si PMP si ALDE.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Razboi mocnit intre PNL si USR PLUS. Cand se rupe alianta pentru alegerile locale

Alianta intre PNL si USR va exploda imediat dupa alegerile locale, sustin surse din cele doua partide.

MAI: De la inceputul campaniei electorale au fost inregistrate 669 de sesizari privind evenimente electorale

De la inceputul campaniei electorale au fost inregistrate 669 de sesizari privind evenimente electorale dintre care 80 nu au fost confirmate, iar 268 sunt in curs de cercetare, a anuntat, azi, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Udrea, in fata instantei in procesul privind finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009

Fostul ministru Elena Udrea se afla marti la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul referitor la finantarea campaniei electorale prezidentiale din 2009, in care mai sunt vizati Ioana Basescu si Dan Andronic, ea fiind acuzata de instigare la luare de mita si spalare a banilor, conform news. ro.

Elena Udrea, in fata instantei in procesul privind finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009

Fostul ministru Elena Udrea se afla marti la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind finantarea campaniei electorale prezidentiale din 2009, in care mai sunt vizati Ioana Basescu si Dan Andronic, scrie News. ro. Udrea este acuzata de instigare la luare de mita si spalare a banilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )