Libnet.ro
UNICEF

14:30

Nicusor Dan: Miza acestor alegeri este mai mult decat rezolvarea problemelor Bucurestiului, e vorba despre valori

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan: Miza acestor alegeri este mai mult decat rezolvarea problemelor Bucurestiului, e vorba despre valori

Candidatul unic sustinut de PNL si USR-PLUS la alegerile din Bucuresti, Nicusor Dan a aratat astazi in cadrul unei conferinte de presa organizata in Parcul Verdi ca sistemul corupt instituit de administratia Firea-PSD este cauza problemelor cu care se confrunta bucurestenii si ca este singurul candidat care poate invinge caracatita PSD. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Sunt foarte optimist ca o sa iesim victoriosi din aceasta campanie si ca o sa fie momentul de inceput al noului Bucuresti

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a prezentat in cursul serii de luni prioritatile programului cu care s-a inscris in cursa electorala. Printre propunerile.

Nicusor Dan: Sunt foarte optimist ca o sa iesim victoriosi din aceasta campanie si ca o sa fie momentul de inceput al noului Bucuresti

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a prezentat in cursul serii de luni prioritatile programului cu care s-a inscris in cursa electorala. Printre propunerile.

Nicusor Dan: Una din principalele mize ale acestor alegeri este sa reinstalam normalitatea. Salariul mediu al bucurestenilor poate sa ajunga, in patru ani de mandat, la 1.400 de euro pe luna (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat pentru functia de primar al Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, spune ca luna dintre cele mai importante mize ale alegerilor locale din 27 septembrie este reinstalarea normalitatii in Bu.

Nicusor Dan: Miza votului de duminica e sa spunem stop coruptiei si sa ducem Bucurestiul, si ca semnal Romania, catre onestitate, catre dreptate (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a sustinut ca si-a dorit in aceasta campanie electorala ca el si contracandidata sa, Gabriela Firea, sa vina in fata electoratului cu idei si.

Ana Blandiana: Prin tot ce a facut de ani de zile, Nicusor Dan a trecut examenul pentru Bucuresti. Mai trebuie sa-l trecem si noi, alegatorii

Poeta Ana Blandiana a publicat, joi, un mesaj de sustinere pentru Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei. Aceasta a scris ca, de cele mai multe ori, alegerile reprezinta un test pentru.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

Nicusor Dan: Bucurestenii nu au apa calda, iar companiile de caldura sunt conduse de un politist si o chimista. La iarna situatia va fi mult mai grava (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi, pentru B1 TV, ca principala sa contracandidata, Gabriela Firea PSD), nu a vrut sa participe la o dezbatere electorala cu el, pentru ca a.

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -.

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )