Libnet.ro
UNICEF

08:15

Olguta Vasilescu comenteaza declaratiile facute de Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olguta Vasilescu comenteaza declaratiile facute de Victor Ponta

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a comentat, atazi, intr-o postare publicata pe contul personal de Facebook, declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora liderului PSD, Liviu Dragnea, i se pregatea un flagrant in perioada in care era vicepremier, Olguta vasilescu sustinand ca era o provocare si ca un astfel de au incercat procurorii si in dosarul sau. continuă pe Ziarul Bursa

Olguta Vasilescu, despre declaratiile lui Ponta privind flagrantul pregatit lui Dragnea: Care flagrant? Era o provocare. Au incercat procurorii si in dosarul meu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a comentat, duminica, pe Facebook, declaratiile lui Victor Ponta potrivit carora liderului PSD, Liviu Dragnea, i se pregatea un flagrant in perioada in care era vicepremier, Olguta vasilescu sustinand ca era o provocare si ca un astfel de au incercat procurorii si in dosarul sau.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa dezvaluirile lui Ponta: O asemenea incercare au incercat procurorii si in dosarul meu

Victor Ponta a dezvaluit vineri ca procurorii DNA i-au pregatit un flagrant lui Liviu Dragnea pe vremea cand acesta era vicepremier si ministrul al Dezvoltarii, dar in cele din urma in acesta a picat secretarul.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa dezvaluirile lui Ponta: O asemenea incercare au facut procurorii si in dosarul meu

Victor Ponta a dezvaluit vineri ca procurorii DNA i-au pregatit un flagrant lui Liviu Dragnea pe vremea cand acesta era vicepremier si ministrul al Dezvoltarii, dar in cele din urma in acesta a picat secretarul.

Olguta Vasilescu: O asemenea provocare au incercat procurorii si in dosarul meu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat duminica la declaratiile facute de Victor Ponta.

Olguta Vasilescu: Victor Ponta stabilise lista persoanelor din PSD care trebuiau arestate

Declaratiile lui Marian Vanghelie conform carora Victor Ponta pregatise, in 2014, o lista cu oameni din PSD ce trebuiau arestati sunt sustinute si de Lia Olguta Vasilescu. Ministrul Muncii confirma dezvalui.

Lia Olguta Vasilescu, despre flagrantul care i se pregatea lui Liviu Dragnea: Care flagrant? De fapt era o provocare!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat duminica despre flagrantul lui Liviu Dragnea pregatit de procurorii DNA. Stia, am inteles! Dar care flagrant? De fapt era o provocare! Unui secretar.

Olguta Vasilescu confirma spusele lui Vanghelie: La nici o luna a inceput deja sa fabrice acest dosar

Un alt nume pe lista despre care vorbeste Marian Vanghelie confirma spusele acestuia. Lia Olguta Vasilescu spune ca Vaghelie a avertizat-o chiar cu o luna inainte ca ea sa se aleaga cu dosar penal, pe vremea.

Victor Ponta dezminte acuzatiile lui Marian Vanghelie. Eu totdeauna am considerat ca e o rusine pentru PSD. Pana la urma, e un escroc

Fostul premier Victor Ponta dezmite acuzatiile facute recent de Marian Vanghelie. Fostul primar de la Sectorul 5 a sustinut recent ca Victor Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna.

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea a fost informat de cineva din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe cand era vicepremier

Fostul presedinte PSD Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o interventie la B1 TV, ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe vremea cand era vicepremier in guvernul Ponta.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )