Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romascanu, despre alegerile locale pentru Primaria Capitalei: Gabriela Firea beneficiaza de absolut tot sprijinul PSD. Eu cred ca Ponta nu va candida

Adevărul Adevărul,
Romascanu, despre alegerile locale pentru Primaria Capitalei: Gabriela Firea beneficiaza de absolut tot sprijinul PSD. Eu cred ca Ponta nu va candida

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a subliniat ca actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea beneficiaza de tot sprijinul PSD pentru un nou mandat, precizand, totodata, ca PNL nu are un candidat propriu pentru acest fotoliu. in ceea ce priveste o posibila candidatura a lui Victor Ponta pentru Primaria Bucuresti, Romascanu a declarat ca el crede ca acest lucru nu se va intampla. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei: Am luat aceasta decizie facand un sacrificiu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca partidul sau a facut un sacrificiu sustinandu-l pe Nicusor Dan pentru fotoliul de primar al municipiului Bucuresti, dar ca obiectivul este de a elibera Bucurestiul de PSD.

Lider Pro Romania: Victor Ponta ar putea intra in competitia pentru Primaria Capitalei

Adrian Tutuianu, unul dintre liderii Pro Romania, a declarat ca Victor Ponta ia in calcul o candidatura pentru Primaria Capitalei, scorul vizat fiind de 15%.

Nicusor Dan o bate pe Gabriela Firea in sondajele PNL. Diferenta dintre cei doi candidati la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, sustinut de PNL, USR-PLUS si PMP, ar fi votat la Primaria Capitalei de 54,4% dintre bucuresteni, potrivit unui sondaj INSCOP, realizat la comanda PNL. Gabriela Firea, sustinuta de PSD si ProRomania, are o cota de 45,6% in intentiile de vot.

Blocaj PNL-USR pe stabilitatea candidatilor. Negocierile pentru sectoarele Capitalei sunt in impas

Sunt framantari in interiorul partidelor pentru desemnarea candidatilor la alegerile locale. Desi liberalii si USR-istii s-au inteles in privinta sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, negocierile pentru stabilirea unor candidati comuni in sectoarele Capitalei sunt in impas.

Primaria Capitalei redeschide cabinetele stomatologice pentru elevi. Unde pot merge copiii pentru tratament gratuit

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, duminica, redeschiderea cabinetelor scolare pentru elevi. Astfel, de la 1 iulie, in fiecare sector s-a redeschis cate un cabinet in care copiii pot beneficia de tratament gratuit. Vizita la cabinet se va face doar cu programare telefonica prealabila.

Gabriela Firea, reactie la sondajul care il da favorit pe Nicusor Dan: Si Dragnea se lauda cu procente uriase, iar la europarlamentare rezultatul a fost dezastruos

INSCOP Research a realizat, la comanda PNL, un sondaj care il da favorit pe Nicusor Dan, candidatul Dreptei, in cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, actualul Primar General, care lupta cu sustinerea PS.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

Fara un consens cu PSD, Pro Romania discuta cu personalitati importante pentru candidatul la Primaria Capitalei. Tutuianu: Ultima varianta e Victor Ponta

Pro Romania va avea propriul candidat la Primaria Capitalei, in conditiile in care negocierile cu PSD pentru o varianta comuna nu s-au materializat, a anuntat senatorul Adrian Tutuianu, vicepresedintele.

Victor Ponta ar putea candida la Primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea, sustine Adrian Tutuianu

Pro Romania il vrea pe Victor Ponta candidat la Primaria Capitalei, impotriva Gabrielei Firea si a lui Nicusor Dan, a declarat joi la Digi 24 senatorul Adrian Tutuianu, lider al Pro Romania. El spune ca negocierile cu PSD pentru sustinerea unui candidat unic la Bucuresti au esuat si ca Pro Romania discuta cu personalitati importante care sa isi asume candidatura la Bucuresti.

Primaria Capitalei, amenda uriasa de la Garda de Mediu. Ce au descoperit controlorii

Primaria Capitalei a fost amendata cu 100. 000 de lei de catre Garda de Mediu dupa ce controlorii au constatat lipsa Registrului Spatiilor Verzi, a transmis, sambata, ministerul Mediului din Romania, pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )