Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sedinta in PSD. Dragnea, fata in fata cu contestatarii sai

Antena3 Antena3,
Sedinta in PSD. Dragnea, fata in fata cu contestatarii sai

Nici nu s-au calmat bine spiritele in PSD dupa sedinta de vineri ca liderii partidului se intalnesc din nou luni in sedinta biroului politic. intalnirea a fost reintrodusa iin program. dupa ce c. continuă pe Antena3

Dragnea nu ii va exclude din partid pe contestatarii sai

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, daca se va propune excluderea din partid a contestatarilor sai, asa cum spunea Gabriela Firea, el declarand: Nu, categoric nu.

Razboi in PSD: Liviu Dragnea, fata in fata cu cei care ii cer demisia. Cum se impart taberele inainte de confruntarea din CEx

Viitorul principalului partid de guvernare si al conducerii sale se decide vineri cu incepere de la ora 12:30 cand se reuneste Comitetul Executiv al PSD. Aceasta sedinta are loc in contextul in care mai multi.

Tot ce trebuie sa stii despre sedinta PSD in care se joaca libertatea lui Dragnea

Liderii PSD vin azi la Bucuresti ca sa voteze daca Liviu Dragnea mai ramane presedintele partidului sau nu. Va fi un meci intre doi imblanzitori de baroni.

Informatii de culise. Ce s-a discutat in spatele usilor inchise la sedinta PSD

Potrivit surselor din interiorul partidului, Gabriela Firea a fost singura care i-a cerut concret, demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. in rest, Paul Stanescu i-a reprosat lui Dragnea ca nu a venit cu un proiect legislativ privind amnistia si gratierea, in timp ce Adrian Tutuianu a prezentat un sondaj de opinie, fara sa spuna cine l-a facut, in care PSD era cotat sub 30%.

Oprisan, inainte de sedinta PSD: Mesajul este de a continua guvernarea. Nu poti sa vii dintr-o data si sa scrii o scrisoare

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National CExN) al partidului, ca mesajul organizatiei este de a continua guvernarea si programul de guvernare, subliniind ca toate aceste lucruri sunt posibile cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru ca acesta a fost ales de toti membrii.

Basescu: Razboi si vot in PSD! Dragnea castiga, Firea pierde! Sica, ce buna ar fi fost acum o motiune de cenzura deja inregistrata la Parlament!

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook referitoare la sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD care ar urma sa transeze disputele din partid, ca liderul PSD Liviu Dragnea va castiga desi a ajuns deja un cadavru politic, iar contestatara acestuia Gabriela Firea, despre care afirma ca este crescuta la scoala de propaganda si smecherii a puscariasului Voiculescu, va pierde.

Basescu: Razboi si vot in PSD! Dragnea castiga, Firea pierde. Sica, ce buna ar fi fost acum o motiune de cenzura deja inregistrata la Parlament

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook referitoare la sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD care ar urma sa transeze disputele din partid, ca liderul PSD Liviu Dragnea va castiga, desi a ajuns deja un cadavru politic, iar contestatara acestuia, Gabriela Firea, despre care afirma ca este crescuta la scoala de propaganda si smecherii a puscariasului Voiculescu, va pierde.

Limbaj de mahala in sedinta PSD: Puteti sa va bagati scrisoarea undeva

Codrin Stefanescu, unul dintre sustinatorii lui Dragnea, a avut o interventie dura impotriva revolutionarilor din PSD.

Sedinta PSD. Surse: Liderii partidului, pusi sa-si lase telefoanele la intrare

Liderii PSD au fost pusi de presedintele Liviu Dragnea sa-si lase telefoanele la intrarea in sala, intr-o cutie, potrivit unor surse politice.

Razboiul continua in PSD: Dragnea si Firea se lupta prin santaje reciproce. Razgandenii care l-au salvat pe Dragnea

Razvratitii din PSD il ameninta pe Liviu Dragnea ca vor bloca activitatea parlamentara, in timp ce liderul PSD o ameninta pe Firea ca-i dinamiteaza majoritatea in Consiliul General al Capitalei, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Unii lideri din teritoriu, care iarna trecuta il criticau dur pe Dragnea, s-ar razgandit si au pus umarul la victoria zdrobitoare a liderului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )