Libnet.ro
UNICEF

10:31

VASILE DINCU: Cei care sa zicem sunt mai in varsta nu se vor duce la vot si asta va dezavantaja PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VASILE DINCU: Cei care sa zicem sunt mai in varsta nu se vor duce la vot si asta va dezavantaja PSD

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a declarat intr-o conferinta de presa ca nu va fi o prezenta foarte mare la vot iar PSD va fi dezavantajat deoarece cei in varsta nu vor merge duminica la urna. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Dincu: Nu cred ca va fi o prezenta foarte mare la vot duminica

Presedintele Consiliului National al PSD, sociologul Vasile Dincu, crede ca nu va fi o prezenta foarte mare la vot pe 27 septembrie si ca, in general, in marile orasele prezenta la alegerile locale nu a fost una mavisa asa cum se intampla cu alte tipuri de alegeri.

Noi restrictii pentru romani. inca o tara ne-a pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc aici

Germania a inclus Capitala Romaniei si alte peste 12 judete pe lista zonelor de risc pentru COVID-19. Astfel, cei care ajung in aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Tudor Chirila: Cei care mergem la vot sa nu uitam un singur lucru: Hai sa si pazim apoi acest vot

Cei care mergem la vot sa nu uitam un singur lucru: hai sa si pazim apoi acest vot, in loc sa mergem sa punem capul pe perna linistiti, afirma Tudor Chirila, invitat vineri la interviurile HotNews Live.

Tomatele sau rosiile negre. Sunt mai sanatoase decat cele obisnuite, dar putini stiu de ele

Poate parea ciudat sa mananci rosii negre, insa specialistii sustin ca acestea sunt mult mai sanatoase decat cele obisnuite. Mai mult, gustul este identic cu cel al tomatelor normale, asadar ai toate motivele sa le consumi cu incredere. De ce sunt rosiile negre mai sanatoase? in urma cu cativa ani, cercetatorii britanici reuseau sa produca, .

Ce a aparut acum la mormantul Ilenei Ciuculete. Toti cei care trec cimitir se uita lung

Fanii au ramas fara cuvinte cand au vazut ce a aparut la mormantul Ilenei Ciuculete! Toti cei care trec prin cimitir isi aduc aminte cu drag de cantareata de muzica populara care s-a stins in urma cu doi ani din cauza unei boli nemiloase. Ce a aparut la mormantul Ilenei Ciuculete Moartea Ilenei Ciuculete a .

Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus au creat o situatie imposibil de gestionat pentru viitorii soferi. Ce risca sa pateasca mii de romani care vor sa isi ia permisul de conducere. Probleme pentru mii de viitori soferi. Ce risca romanii care vor sa isi ia permisul de conducere in perioada aceasta Dupa .

Descoperire istorica in apele Mexicului. Se confirma tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii

O descoperire istorica a fost facuta in apele Mexicului. S-a confirmat tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii. Arheologii din Mexic au confirmat ca o nava scufundata descoperita in largul peninsulei Yucatan a fost folosita pentru transportarea mayasilor vanduti in sclavie. Descoperirea ce va marca planeta. Adevarul despre civilizatia mayasa, .

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Centrul Caraiman, precizari dupa mesajele false privind asa-zisele teste pozitive: O parte dintre cei care au primit acel SMS erau pacienti veniti pentru alte probleme medicale. A produs panica (VIDEO)

Livia Gomes, directoarea Complexului Multifunctional Caraiman, a facut o serie de precizari, vineri, cu privire la alerta cauzata de faptul ca mai multi pacienti au primit mesaje false potrivit carora ar fi fost.

EXCLUSIV Cum pot vota cei care se afla in izolare. Presedintele AEP: Toti cetatenii care solicita urna mobila trebuie sa faca dovada cu acte medicale Reprezentant DSP: Trebuie solicitata de la medicul de familie decizia de carantina

EXCLUSIV Mai multe confuzii au aparut in mediul online cu privire la procedurile pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele aflate in carantina, fie ca au fost confirmate cu noul coronavirus, fie ca au fo.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3106 seconds )