Libnet.ro
UNICEF

11:46

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

Viorica Dancila a facut prima declaratie publica dupa ce a fost propusa de PSD pentru functia de premier. Surprinsa de jurnalisti in momentul in care iesea din sediul PSD, Dancila a. continuă pe B1

Viorica Dancila, prima declaratie dupa nominalizarea ca premier: Daca colegii mei au avut incredere, trebuie sa nu-i dezamagesc

Viorica Dancila a avut o prima declaratie dupa nominalizarea sa ca premier. Le multumesc foarte mult colegilor mei, ma onoreaza si ma responsabilizeaza aceasta nominalizare. Nu pot face.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa nominalizarea ca premier: Daca colegii au avut incredere in mine, trebuie sa nu ii dezamagesc

Vorica Dancila, nominalizata marti de PSD pentru functia de prim ministru, considera ca are experienta necesara pentru acest post, precizand insa, la intrebarile ziaristilor, ca va face mai multe declaratii dupa ce presedintele Klaus Iohannis se va pronunta asupra desemnarii sale.

Alina Bica, prima declaratie dupa presupusa fuga in Costa Rica

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a oferit prima declaratie dupa pretinsa fuga in Costa Rica. Am vazut stirile aparute despre pretinsa mea fuga din tara. intr-adevar nu ma aflu in.

Viorica Dancila, votata de CEx al PSD pentru functia de premier

Liderii PSD urmeaza sa discute, marti, in sedinta Comitetului Executiv National, propunerea pentru functia de premier. Am decis ca maine, de la ora 11,00, colegii sa revina in CExN,.

Viorica Dancila, votata de CEx al PSD pentru functia de premier

Liderii PSD urmeaza sa discute, marti, in sedinta Comitetului Executiv National, propunerea pentru functia de premier. Am decis ca maine, de la ora 11,00, colegii sa revina in CExN,.

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

LIVE TEXT VIDEO Dragnea iese in conferinta de presa, dupa ce Viorica Dancila a fost propusa in CEx pentru functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa o prezinte pe Vasilica Viorica Dancila ca propunere a PSD pentru functia de premier, intr-o conferinta de presa dupa Comitetul Executiv National al PSD, la sediul partidului din bulevardul Kiseleff.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost propusa de Nicolae Badalau. Am vrut sa fie constienta de riscurile la care se expune

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. Am discutat si stabilit impreuna care va fi propunerea noastra pentru functia de premier. A fost o procedura.

Ce avere detine Viorica Dancila, propusa de PSD pentru functia de premier

A treia oara e cu noroc. Asta spera PSD acum ca au anuntat noua propunere pentru functia de premier, Viorica Dancila. Europarlamentarul PSD este o prezenta mai degraba discreta in partid. Aceasta se.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )