Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

B1 B1,
Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

Vicepresedintele USR: Nu excludem posibilitatea sa nu votam Guvernul Orban in Parlament

USR nu exclude varianta ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in Parlament, a declarat Vlad Alexandrescu, vicepresedintele USR, la Antena 3. Nu excludem posibilitatea ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

De ce va trece guvernul Orban de parlament la prima strigare? Pentru ca toata lumea pierde daca nu trece

Exista argumente din care rezulta ca toate partidele au interesul sa treaca guvernul Orban in parlament la prima solicitare de investire. Timpul ramas pana la prezentarea in parlament este suficient sa risipeasca aburii razboiului fara castigatori. Niciun partid nu castiga nimic din prelungirea situatiei incerte actuale.

Viorica Dancila: Sapte barbati au facut efortul de a darama guvernul. Ma astept ca tot ei sa isi asume responsabilitatea unei majoritati pentru a trece noul guvern

Partidul Social Democrat a luat decizia de a nu se prezenta in Parlament la votul de investitura a noului guvern, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila. Asteptam partidele care au votat demiterea.

Rares Bogdan, anunt-bomba la Sinteza zilei. Planul de rezerva al PNL daca Guvernul Orban nu trece de Parlament

Rares Bogdan a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, ce se intampla in cazul in care negocierile pentru viitorul guvern vor esua si noul Executiv nu va reusi sa treaca de Parlament. Exista plan de.

Liderul PSD, Viorica Dancila, raspuns pentru Iohannis dupa desemnarea noului premier: PSD nu va vota Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa astazi, 15 octombrie 2019, incepand cu ora 18. 30, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff nr.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, reitereaza faptul ca PSD nu va participa la votuld e investitura a Guvernului Orban,lasand pe seama opozitiei asigurarea cvorumului de prezenta. in calitate de.

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )