Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila il trimite pe Nelu Barbu in China

Antena3 Antena3,
Dancila il trimite pe Nelu Barbu in China

Guvernul Dancila pleaca, Nelu Barbu pleaca si el. Departe. Purtatorul de cuvant al Guvernului Viorica Dancila, Nelu Barbu, va fi numit consul general la Shanghai, au declarat pentru HotNews. ro surse. continuă pe Antena3

Nelu Barbu pleaca de la Guvern consul general la Shanghai

Purtatorul de cuvant al Guvernului Dancila, Nelu Barbu, a fost numit consul general la Shanghai, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, numit consul general la Shanghai (surse)

Purtatorul de cuvant al Guvernului Viorica Dancila, fostul jurnalist Nelu Barbu,a fost numit consul general la Shanghai, China, potrivit unor surse PSD. Decizia urmeaza sa fie publicata in Monitorul.

NELU BARBU: Guvernul va aloca 100 de milioane de lei pentru asigurarea caldurii in Bucuresti

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 100 de milioane de lei pentru municipiul Bucuresti in vederea asigurarii continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat populatiei, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al Guvernului, a fost numit consul general al Romaniei la Shanghai

Purtatorul de cuvant al Guvernului Dancila, fostul jurnalist Nelu Barbu, a fost numit in functia de consul general al Romaniei la Shanghai, potrivit unor surse citate de Stiripesurse. ro. Decizia urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )