Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mihai Fifor, anunt de ultima ora: Am decis sa candidez in cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru functia de secretar general PSD

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, anunt de ultima ora: Am decis sa candidez in cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru functia de secretar general PSD

Mihai Fifor si-a anuntat intentia de a candida in cadrul Congresului Extraordinar al PSD pentru functia de secretar general PSD. Purtatorul de cuvant al social-democratilor si-a facut cunoscuta dorinta pe. continuă pe Antena3

Mihai Fifor si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Trebuie sa iesim din aceasta stare nebuna de conflict

Anunt de ultima ora facut de purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor. Fostul ministru al Apararii Nationale si-a anuntat candidatura pentru prezidentiale pe pagina sa de Facebook. Am luat decizia.

Olguta Vasilescu, decizie de ultima ora: ,,Nu candidez

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a anuntat luni ca nu va candida la nicio functie la Congre.

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce urmeaza sa se intample cu Legea pensiilor

Legea pensiilor va fi dezbatuta, marti, 25 iunie, in sedinta comuna a Comisiei juridice si pentru munca a Camerei Deputatilor. Este anuntul facut de Lia Olguta Vasilescu, sectretar al Biroului permanent al Camerei. Aceasta a precizat ca votul va fi dat miercuri, in plen. Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor va intra miercuri la vot De .

Mihai Fifor: Ma gandesc foarte serios la sa candidez la presedintie

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a scris pe Facebook ca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale din toamna.

Mihai Fifor: Ma gandesc foarte serios sa candidez la alegerile prezidentiale(FOTO)

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca se gandeste foarte serios sa candideze la alegrile prezidentiale. Social-democratul a dezvaluit acest lucru intr-un comentariu postat pe Facebook.

Anunt de ultima ora despre pensii. Legea Pensiilor a primit avizul pozitiv in cadrul sedintei Camerei Deputatilor

Legea Pensiilor a primit avizul pozitiv in cadrul sedintei Camerei Deputatilor. Comisiile pentru munca si juridica ale Camerei Deputatilor au modificat articolele declarate.

MIHAI FIFOR: Voi candida la prezidentiale din partea PSD

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a anuntat ca a decis sa se inscrie in competitia pentru candidatura la Presedintia Romaniei din partea PSD, pentru ca Romania are nevoie de consens, de constructie si de dialog.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019. Anunt de ultima ora despre notele la CAPACITATE 2019

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019 Rezultatele la evaluarea nationala vor fi facute publice marti in centrele de examen, pe edu. rosi in aceeasi zi, pana la ora 20,00, vor fi depuse contestatiile,.

Mihai Fifor candideaza la functia de secretar general al PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a anuntat, astazi, ca va candida la congresul din 29 iunie pentru functia de secretar general al partidului.

Mihai Fifor, despre avantajele adoptarii Codului Administrativ prin OUG

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a explicat pe pagina sa de Facebook care sunt avantajele adoptarii Codului Administrativ prin OUG, dar a avertizat si opozitia sa nu atace legea la CCR. A fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )