Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Fifor candideaza la functia de secretar general al PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihai Fifor candideaza la functia de secretar general al PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a anuntat, astazi, ca va candida la congresul din 29 iunie pentru functia de secretar general al partidului. continuă pe Ziarul Bursa

Candidat-surpriza pentru functia de secretar-general al PSD. Surse: Are sustinerea premierului Dancila

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD, va candida pentru functia de secretar general al partidului la Congresul de sambata. in cazul in care va fi ales, Fifor va demisiona din functia de presedinte al Consiliului National, un rol mai degraba decorativ. Surse politice sustin pentru Adevarul ca Fifor are sustinerea premierului Viorica Dancila.

Codrin Stefanescu, demis din functia de secretar general al PSD dupa incarcerarea lui Dragnea, candideaza iar pentru acest post

Codrin Stefanescu isi va depune, marti, candidatura pentru functia de secretar general al PSD, functie pe care a detinut-o pana la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea. Stefanescu se prezinta ca fiind cu bune si cu rele si ca a fost permanent si neconditionat alaturi de partid, de liderii judeteni, de primari, de consilierii judeteni si locali.

Mihai Fifor, anunt de ultima ora: Am decis sa candidez in cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru functia de secretar general PSD

Mihai Fifor si-a anuntat intentia de a candida in cadrul Congresului Extraordinar al PSD pentru functia de secretar general PSD. Purtatorul de cuvant al social-democratilor si-a facut cunoscuta dorinta pe.

Fifor, candideaza la functia de secretar general al PSD: ,, Vreau sa ma implic mai mult

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor a anuntat miercuri ca va candida la congresul din 29 iunie .

Mihai Fifor a intrat oficial in cursa interna PSD pentru prezidentiale cu un atac la Iohannis: A fost singurul sef de stat care a blocat bugetul propriei tari

Dupa ce duminica seara anunta ca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale din toamna, o zi mai tarziu purtatorul de cuvant al PSD Mihai Fifor a scris pe Facebook ca se inscrie in cursa interna a partidului pentru rolul de candidat. in anuntul sau acesta a lansat un atac la Klaus Iohannis, pe care il acuza ca a promovat atacurile la persoana si a coborat limbajul politic la cel mai scazut nivel.

Gabriel Petrea candideaza pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie.

PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele Tineretului Social Democrat TSD), Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata, anunta un comunicat de presa.

Presedintele TSD, Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Am luat aceasta decizie pentru ca nu.

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general: imi pun tot sufletul pentru PSD

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului. Ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )