Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mihai Fifor: Ma gandesc foarte serios sa candidez la alegerile prezidentiale(FOTO)

B1 B1,
Mihai Fifor: Ma gandesc foarte serios sa candidez la alegerile prezidentiale(FOTO)

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca se gandeste foarte serios sa candideze la alegrile prezidentiale. Social-democratul a dezvaluit acest lucru intr-un comentariu postat pe Facebook. continuă pe B1

Mihai Fifor: Ma gandesc foarte serios la sa candidez la presedintie

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a scris pe Facebook ca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale din toamna.

Orban: Prezenta lui Iohannis in functia de presedinte al Consiliului European ar oferi foarte multe oportunitati pentru Romania, dar astazi este candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat joi seara, referitor la eventualitatea ca seful statului sa fie ales presedinte al Consiliului European, ca isi doreste ca acesta sa fie candidatul PNL la alegerile prezidentiale, dar ca, pe de alta parte, Klaus Iohannis ar avea ocazia de a ajuta foarte mult Romania din aceasta pozitie.

MIhai Fifor, reactie in cazul fetitei din Mehedinti: Asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu procurorii

Mihai Fifor, purtator de cuvant al PSD, comenteaza cazul copilului din Mehedinti luat de acasa cu forta, punctand ca asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu.

Teodorovici explica de ce vrea sa candideze la alegerile prezidentiale: Este de datoria noastra, a politicienilor, sa trecem de la vorbe la fapte

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca doreste sa candideze din partea Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale, pentru ca vrea sa arate ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca.

Descoperiti. Plan incendiar in trei pasi pentru alegerile prezidentiale

Mai mult ca oricand, alegerile prezidentiale de peste cateva luni au o miza colosala. Cineva va detine butoanele puterii pentru urmatorii cinci ani si va decide daca se merge inainte cu pasi firavi facuti.

Eugen Teodorovici, zis si ministrul Dandy, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, si-a exprimat dorinta de a candida la prezidentiale. Evident, nu e singurul din cadrul PSD care vrea asta, deci va trebui sa se decida pe cine va arunca partidul in cursa pentru Cotroceni, din aceasta toamna. Viorica Dancila a spus ca sustine pe oricine din PSD care vrea sa candideze. Chiar .

Eugen Teodorovici se viseaza presedinte: Ministrul Discoteca a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat sambata, in cadrul sedintei informale a CEx PSD, de la Neptun, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, informeaza G4 Media.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3415 seconds )