Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihai Fifor si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Trebuie sa iesim din aceasta stare nebuna de conflict

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Trebuie sa iesim din aceasta stare nebuna de conflict

Anunt de ultima ora facut de purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor. Fostul ministru al Apararii Nationale si-a anuntat candidatura pentru prezidentiale pe pagina sa de Facebook. Am luat decizia. continuă pe Antena3

MIHAI FIFOR: Voi candida la prezidentiale din partea PSD

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a anuntat ca a decis sa se inscrie in competitia pentru candidatura la Presedintia Romaniei din partea PSD, pentru ca Romania are nevoie de consens, de constructie si de dialog.

Mihai Fifor a intrat oficial in cursa interna PSD pentru prezidentiale cu un atac la Iohannis: A fost singurul sef de stat care a blocat bugetul propriei tari

Dupa ce duminica seara anunta ca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale din toamna, o zi mai tarziu purtatorul de cuvant al PSD Mihai Fifor a scris pe Facebook ca se inscrie in cursa interna a partidului pentru rolul de candidat. in anuntul sau acesta a lansat un atac la Klaus Iohannis, pe care il acuza ca a promovat atacurile la persoana si a coborat limbajul politic la cel mai scazut nivel.

Mihai Fifor: Ma gandesc foarte serios la sa candidez la presedintie

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a scris pe Facebook ca ia in calcul o candidatura la alegerile prezidentiale din toamna.

Mihai Fifor: Ma gandesc foarte serios sa candidez la alegerile prezidentiale(FOTO)

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca se gandeste foarte serios sa candideze la alegrile prezidentiale. Social-democratul a dezvaluit acest lucru intr-un comentariu postat pe Facebook.

Mihai Fifor (PSD): in sedinta coalitiei, nu s-a pronuntat un nume pentru postul de guvernator al BNR

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a precizat ca in sedinta coalitiei nu s-a pronuntat un nume pentru postul de guvernator al BNR, in contextul in care noua conducere a institutiei urmeaza sa fie.

Mihai Fifor: in sedinta coalitiei nu s-a pronuntat un nume pentru postul de guvernator al BNR

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, precizeaza ca in sedinta coalitiei nu s-a pronuntat un num.

MIhai Fifor, reactie in cazul fetitei din Mehedinti: Asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu procurorii

Mihai Fifor, purtator de cuvant al PSD, comenteaza cazul copilului din Mehedinti luat de acasa cu forta, punctand ca asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )