Libnet.ro
UNICEF

14:30

Revolta in PSD. Senatorii nu-l vor pe Mugur Isarescu pentru inca un mandat la BNR. Fifor confirma: Sa vedem incotro merge PSD

Adevărul Adevărul,
Revolta in PSD. Senatorii nu-l vor pe Mugur Isarescu pentru inca un mandat la BNR. Fifor confirma: Sa vedem incotro merge PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, admite ca senatorii PSD au ajuns la concluzia ca nu-l vor sustine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia BNR. Noua conducere a BNR urmeaza sa fie votata de Parlament in 3 iulie. in era Dragnea, Mugur Isarescu a fost principala tinta a PSD pe partea de fiscalitate. Isarescu a fost scos vinovat de PSD pentru cresterea ROBOR si a EURO. continuă pe Adevărul

SCANDAL in ALDE! Daniel Zamfir nu tine cont de Tariceanu si indeamna la revolta: Voi vota impotriva lui Mugur Isarescu, sper sa faca si altii la fel

Schimbarea radicala a lui Calin Popescu Tariceanu in privinta sustinerii lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat la BNR starneste revolta in ALDE. Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a anuntat .

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

Senatorii PSD nu-l vor pe Mugur Isarescu guvernator la BNR inca cinci ani

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor admite ca senatorii social-democrati au ajuns la concluzia ca nu-l vor sutine pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat la sefia BNR. Noua conducere a BNR urmeaza sa.

Mai multi senatori PSD nu vor sa-l sustina pe Isarescu si cer explicatii de la Viorica Dancila

Senatorii PSD nu vor sa-l sustina pe Mugur Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR. La sedinta de grup o parte dintre senatori s-au revoltat luni, dupa ce Calin Popescu Tariceanu a anuntat oficial ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului de viceguvernator a lui Isarescu. Pozitia parlamentarilor social-democrati apare in contextul in care PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea a pornit un adevarat razboi cu viceguvernatorul Bancii Nationale.

Revolta in coalitie, dupa ce Tariceanu a anuntat ca PSD si ALDE il vor sustine pe Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR

Dupa luni in sir in care coalitia majoritara s-a lansat in atacuri dure la adresa lui Mugur Isarescu, luni, Calin Popescu Tariceanu a anuntat brusc ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului ac.

Liderii PSD si ALDE pun tunurile pe Mugur Isarescu. Ce au decis cei din coalitie in privinta unui nou mandat la conducerea BNR

Scandal urias din cauza mandatului care i se ofera lui Mugur Isarescu la Banca Nationala a Romaniei. A fost o intelegere facuta intre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila, iar apoi din.

PNL anunta ca il sustine pe Isarescu pentru un nou mandat de guvernator BNR. Orban: Decizia a fost luata in unanimitate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al Bancii Nationale, transmite Agerpres.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Vom sustine reinnoirea mandatului lui Mugur Isarescu la BNR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR.

Mugur Isarescu, un nou mandat la BNR. Guvernatorul are sustinerea PSD-ALDE

Mugur Isarescu ar putea sa primeasca un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), el avand sustinerea PSD-ALDE, au declarat pentru G4Media. ro surse din partid. Informatia a fost confirmata de Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )