Libnet.ro
UNICEF

00:06

Radu Banciu: Noi trebuia sa vorbim despre alegerile europarlamentare si am ajuns sa ne certam pe cine va candida la prezidentiale in Romania sau cine a iesit mai bine pe plan intern (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Noi trebuia sa vorbim despre alegerile europarlamentare si am ajuns sa ne certam pe cine va candida la prezidentiale in Romania sau cine a iesit mai bine pe plan intern (VIDEO)

Radu Banciu a declarat duminica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referitor la primele rezultatele de la alegerile europarlamentare, ca simbolul acestui scrutin a fost deturnat de dezbaterile despre. continuă pe B1

Noi amenintari online pentru alegerile europarlamentare

Noi actori online incearca sa profite de lipsa unui cadru legal, pentru a influenta alegerile europarlamentare de saptamana aceasta, arata un raport publicat, ieri, de Institutul pentru Dialog Strategic ISD) din Londra, citat de AFP.

BE EU. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile europarlamentare

Mai e o singura zi pana pe 26 mai, cand in Romania se deschid urnele de vot pentru alegerile europarlamentare. 270 de cetateni romani sunt inscrisi in listele electorale, din care 700. 859 au.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba despre alegerile europarlamentare: Nu e exclus ca oamenii sa voteze altfel

Ion Cristoiu a lansat un scenariu cu privire la alegerile europarlamentare. Jurnalistul sustine ca PSD beneficiaza de un sindrom al tacerii si ca nu e exclus ca cei care spun ca voteaza cu Ponta sau USR sa.

Radu Banciu, despre faptul ca UDMR a rupt protocolul cu PSD-ALDE: Au intors-o foarte bine, foarte practici au fost, din motive electorale(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca UDMR a anuntat oficial ca nu va mai sustine nicio initiativa sau masura a Guvernului, iar protocolul de colaborare cu PS.

Exit poll, ora 21.00: Primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019. Sectiile de votare s-au inchis

Sectiile de votare s-au inchis si acestea sunt primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019 si pentru referendumul pe Justitie. Exit-poll, rezultate alegeri europarlamentare, ora 21. 00 Romanii au iesit la vot in numar record, atat in tara, cat si in strainatate pentru a-si exprima votul pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si pentru a se exprima in [] .

HARTI INTERACTIVE Prezenta la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019 in fiecare judet din tara. Situatia comparativa cu celelalte alegeri

La ora 10:00, in Romania, au votat 6,56% pentru alegerile Europarlamentare si 5,24% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016, si mult mai ridicata fata de europarlamentarele din 2014. Prezenta la Europarlamentare e chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la ora 10 aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 6,3% la europarlamentare si 5,08% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

HARTI INTERACTIVE Prezenta mare la ora 11:00 la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019. Situatia din ficare judet din tara

La ora 11:00, in Romania, au votat 10,58% pentru alegerile Europarlamentare si 8,49% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016 8,62). Prezenta la Europarlamentare la ora 10 a fost chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la aceeasi ora aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 10,61% la europarlamentare si 8,61% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Patriarhul Daniel a votat la alegerile europarlamentare si la referendum

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, la sectia de votare din cadrul Scolii Nr. 74Ienachita Vacarescudin Bucuresti atat la alegerile europarlamentare, cat s.

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Alegerile europarlamentare din Franta

Pentru alegerile europarlamentare, in Franta sunt un numar record de candidati, 2516 pentru 79 de locuri. 34 de liste, prin localitatile mai mici nu incap pe panourile de afisaj. Un amestec aiuritor de oferte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )