Libnet.ro
UNICEF

14:15

Radu Tudor: Castigatorii PNL si USR, la mana lui Ponta

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Castigatorii PNL si USR, la mana lui Ponta

Fara indoiala, marii castigatori ai alegerilor europarlamentare sunt cei de la PNL si USR-Plus. Prea putini au anticipat scorurile obtinute de aceste partide, iar despre participare, ce sa mai vorbim Obiectivul. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Putini au crezut : cu 2, cu 2 si cu 2. Noi sa fim sanatosi

Cunoscand evolutia votului din ora in ora, ieri la ora 15,00 am postat un mesaj ce a starnit multe controverse, scrie Radu Tudor pe blog. Am intuit acest scor, care s-a dovedit in final al fi real.

Radu Tudor. Analiza votului la jumatatea alegerilor

Radu Tudor face o scurta analiza a modululu in care au votat romanii in prima parte a zilei.

Radu Tudor: Atentie mare la detalii!

Radu Tudor afirma, intr-o postare pe blogu sau, ca cei care privesc intentia de vot foarte crescuta de duminica dimineata in raport cu alte alegeri ca un element favorabil o.

Radu Tudor: Surpriza majora la alegeri!

Radu Tudor afirma intr-o postare pe blogul sau ca mobilizarea alegatorilor din primele ore reprezinta o surpriza majora. Surpriza majora astazi, in ziua alegerilor europarlamentare. in primele doua de.

INTERACTIV Harta politica a Romaniei dupa Europarlamentare: Cum arata duelul Putere vs Opozitie. PNL+USR-PLUS+PMP vs. PSD+ALDE / Cum poate schimba balanta partidul lui Ponta?

PNL a castigat alegerile europarlamentare cu circa 27%, iar impreuna cu USR si-ar asigura capitalul politic majoritar in multe din judetele din tara. De cealalta parte, partidele puterii - PSD si ALDE - si-ar pastra majoritatea clara doar in cateva judete. Balanta ar putea fi schimbata daca de partea celor doua ar trece Pro Romania, partidul lui Victor Ponta care la alegeri a iesit pe locul patru. Vezi o aplicatie interactiva realizata de HotNews. ro care simuleaza pe harta cum arata cele doua scenarii.

Planul Presedintelui pentru Guvernul meu 2. Klaus Iohannis vrea coalitia PNL-USR-PLUS

Klaus Iohannis isi devoaleaza planul dupa alegerile europarlamentare. PNL si USR-PLUS pot guverna impreuna, este mesajul Presedintelui de la Palatul Cotroceni. Acelasi presedinte spune ca cele doua.

Europarlamantare 2019: Peste 450 de candidati isi disputa cele 33 de mandate de europarlamentari. Cu ce liste vin PSD, PNL, USR PLUS si PMP

In cursa electorala pentru un loc in Parlamentul European au intrat 13 formatiuni politice si 3 candidati independenti. Astfel, au depus liste de candidati PSD, Alianta 2020 USR PLUS, Partidul Pro Romania, UDMR, PNL, ALDE, Partidul PRODEMO, PMP,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )