Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cine sunt liberalii care merg sa discute cu Iohannis despre viitorul prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Cine sunt liberalii care merg sa discute cu Iohannis despre viitorul prim-ministru

PNL si-a stabilit liderii care vor merge la Palatul Cotroceni, la consultarile convocate de Klaus Iohannis pentru discutarea despre propunerea de premier. Printre acestia sunt Ludovic Orban, presedintele partidului, Robert Sighiartau, secretar general al partidului, precum si Raluca Turcan, prim-vicepresedinte, potrvit unor surse politice. continuă pe Adevărul

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu.

Ce a patit deputatul USR Emanuel Ungureanu la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi: M-au inconjurat portareii, tot felul de indivizi in conditiile in care eu am anuntat cine sunt! (VIDEO)

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a vrut sa verifice situatia paturilor din salonele Spitalului de Psihiatrie din Iasi, dar s-a trezit flancat de 6 angajati ai spitalului care au si sunat la 112. Acesta a intrat.

Iohannis, despre introducerea de noi tehnologii in administratie: Ori acceptam aceste provocari, ori dormim pe noi, ceea ce mie, personal, imi displace

Presedintele Klaus Iohannis vrea introducerea de asistenti virtuali vocali in administratia publica, comentand ca ar trebui sa acceptam aceste provocari tehnologice sau dormim pe noi, ceea ce mie, personal, imi displace profund.

Cine sunt barbatii care au rapit-o din Corabia pe tanara de 26 de ani. Trecutul dubios in strainatate

Cei doi barbati, tata si fiu, care au rapit de pe o strada din Corabia o tanara de 26 ani si care au fost arestati pentru 30 de zile au un trecut nu tocmai curat. Iata ce legatura aveau cu orasul de pe malul Dunarii.

Cine sunt interlopii care s-au rafuit in Piata Constitutiei si de unde a pornit conflictul

Bataia cu sabii si bate din Piata Constitutiei, in urma careia o persoana si-a pierdut viata, s-a purtat intre clanul lui Alex Barbaro din zona Tei si Ionut Mirea zis Boxerul din sectorul 5, de la o presupusa relatie pe care ultimul ar fi avut-o cu concubina primului. Potrivit referatului procurorilor, cei doi s-au prezentat la intalnirea din Piata cu un adevarat arsenal de oameni si arme albe.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu pot iubi

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care putem sa-l traim. Se spune ca un om care nu a iubit niciodata nu traieste cu adevarat. Cu toate acestea, astrele ne spun ca in horoscop exista 6 zodii fa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )