Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban, despre cresterea varstei de pensionare pana la 70 de ani: Este vorba de o chestiune optionala

B1 B1,
Ludovic Orban, despre cresterea varstei de pensionare pana la 70 de ani: Este vorba de o chestiune optionala

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre anuntul vicepremierului Raluca Turcan referitor la posibila crestere a varstei de pensionare pana la 70 de ani, ca este vorba despre o chestiune. continuă pe B1

Ministrul Muncii despre cresterea varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de a lua o decizie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza ca Guvernul este departe de a lua o decizie cu privire la cresterea varstei de pensionare la 70 de ani. Aceasta a declarat ca mai multe variante ar urma sa fie.

Ministrul Muncii, despre cresterea varstei de pensionare: Decizia trebuie bine cantarita; in Romania, oamenii vor sa se pensioneze cat mai devreme

Decizia privind majorarea varstei legale de pensionare trebuie foarte bine cantarita, pentru a da celor care doresc posibilitatea sa munceasca si dupa implinirea varstei de pensionare, dar si pentru a tine cont de o tendinta din societate, aceea de a.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: PNL e cel mai mare sustinator. Vom cauta cea mai buna solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNL este cel mai mare sustinator al alegerii primarilor in doua tururi si ca se va cauta cea mai buna solutie in acest sens. PNL e cel mai mare.

Ludovic Orban, despre conflictul SUA-Iran: Daca NATO va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, vom participa

Daca Organizatia Tratatului Nord-Atlantic va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, Romania va participa, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: Caderea guvernului Maia Sandu, o involutie Nu consideram un partener serios actualul guvern

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat luni, la Bruxelles, ca inlaturarea guvernului condus de Maia Sandu reprezinta o involutie a situatiei din Republica Moldova si ca actualul guvern Ion Chicu nu reprezinta.

Ludovic Orban, despre romanii stabiliti din Marea Britanie: Drepturile lor sunt garantate

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca cetatenii romani care sunt astazi in Marea Britanie au drepturile garantate.

Turcan nu exclude cresterea varstei de pensionare la 70 de ani

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, ca Guvernul nu exclude sa introduca posibilitatea cresterii optionale a varstei de pensionare la 70 de ani, desi recent ministrul Muncii declarase ca nu exista un astfel de proiect de act normativ.

Violeta Alexandru, despre posibilitatea cresterii varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de o decizie in acest sens in functie de cum reactioneaza societatea, se va trece la masurile care se impun

Ministrul muncii Violeta Alexandru sustine ca suntem departe de a lua o decizie, in ceea ce priveste o posibila crestere a varstei de pensionare la 70 de ani. Ministrul spune ca sunt analizate si tendintele la nivel european, urmand sa fie scoase in dezbatere publica mai multe variante in ceea ce priveste varsta pensionarii.

Viorica Dancila, atac la Guvernul Orban: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani. Pensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila a criticat joi, intr-o postare, afirmatiile unor ministri din Guvernul Orban privind cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, spunand ca pensia este un drept, nu o pomana.

ştiri din Politica

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )