Libnet.ro
UNICEF

07:45

Raluca Turcan: Sume record pentru Romania din bugetul UE! Guvernul PNL pune in practica cel mai ambitios program economic

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Sume record pentru Romania din bugetul UE! Guvernul PNL pune in practica cel mai ambitios program economic

Recladim Romania, planul national de investitii si relansare economica, tocmai a intrat intr-o noua etapa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a reusit in cadrul Consiliului European obtinerea unei sume impresionante pentru Romania, aproape 80 miliarde euro, cea mai mare finantare europeana primita de tara noastra pana acum, sustine vicepremierul Raluca Turcan. continuă pe Adevărul

INTERVIU 80 de miliarde de euro pentru Romania. Europarlamentarul Siegfried Muresan: 30 de miliarde de euro sunt bani europeni pentru urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica. Mai mult de jumatate, fonduri nerambursabile

Romania va obtine in jur de 30 de miliarde de euro fonduri europene pe urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica al Uniunii Europene si aproape 50 de miliarde de euro din bugetul UE pentru urmatorii 7 ani, fonduri structurale si de coeziune si pentru agricultura, a explicat europarlamentarul Siegfried Muresan, invitat luni la interviurile HotNews. ro LIVE. El a precizat ca mai mult de jumatate din banii din Fondul de redresare vor fi granturi, fonduri nerambursabile, care nu trebuie returnate. El a mai spus ca joi Parlamentul European se va intruni in sesiune plenara pentru a adopta o Rezolutie in baza careia vor fi incepute negocieri, precizand ca nu vor fi operate insa modificari pe cifre.

VIDEO Iohannis, dupa summitul european: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta - 80 de miliarde de euro

Este un acord exterm de important pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis marti dimineata, dupa ce liderii europeni s-au inteles in privinta planului de relansare a blocului european, in urma unor discutii maraton, care s-au intins pe 4 zile. Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiecte europene.

Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate

Universitatea Oxford din Marea Britanie a dezvoltat un vaccin. Acesta pare ca este sigur si pregateste sistemul imunitar, spune BBC. Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate Studiile, la care au luat parte 1,077 de pacienti arata ca injectarea vaccinului a facut ca acestia sa dezvolte anticorpi si leucocite .

Raluca Turcan, dupa ce Romania a primit 80 de miliarde de euro din bugetul UE: Pe acest fond, Guvernul PNL pune in practica cel mai ambitios program economic

Dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord privind planul de relansare economica post-coronavirus, Romania a obtinut fonduri europene in valoare de 79,9 miliarde de euro. Despre aceasta suma.

Nicolae Guta a cantat la o nunta cu sute de invitati. Amenzi record in Romania

Nicolae Guta si alti artisti celebrii au onorat de curand invitatia la o nunta cu sute de persoane. Amenzile au curs lin in urma evenimentului, pentru ca s-au incalcat toate restrictiile vremii impuse de oficiali. Nicolae Guta, invitat la o nunta cu sute de invitati Situatia critica din Romania este rodul neglijarii si inconstientei populatiei .

SIEGFRIED MURESAN: Acordul Consiliului European este o victorie pentru Romania

In urma acordului Consiliului European privind Bugetul Multianual al Uniunii Europene si Pachetul de Redresare Economica, deputatul european Siegfried Muresan PPE PNL), vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European, responsabil de negocierile bugetare, a facut o declaratie scrisa, prin intermediul website-ului sau:.

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

Klaus Iohannis, dupa summitul UE: Am obtinut pentru Romania 79,9 de miliarde de euro. Vom folosi suma pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti dimineata, dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pe tema planului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri europene in.

Klaus Iohannis, dupa summitul UE: Am obtinut pentru Romania 79,9 de miliarde de euro. Vom folosi suma pentru a reface infrastructura, pentru a construi spitale, scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti dimineata, dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord pe tema planului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri europene in.

Anuntul presedintelui Iohannis. Cati bani a obtinut de la Bruxelles pentru Romania. Ne-am pregatit bine si am obtinut un rezultat frumos

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca Romania a obtinut aproape 80 de miliarde de euro, bani europeni, dupa patru zile de negocieri dure la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )