Libnet.ro
UNICEF

22:00

Turcan: Cu cat intarzie investirea noului guvern, cu atat Dancila ramane la Palatul Victoria, cu toate ca nu mai are nicio legitimitate

Hotnews Hotnews,
 Turcan: Cu cat intarzie investirea noului guvern, cu atat Dancila ramane la Palatul Victoria, cu toate ca nu mai are nicio legitimitate

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca orice intarziere in investirea Guvernului Orban nu face altceva decat sa prelungeasca mentinerea lui Dancila la Palatul Victoria. Pe de alta partea, ea a precizat ca lumea trebuie sa stie ca majoritatea parlamentara care a demis actualul executiv este una fragila. continuă pe Hotnews

Turcan: Cu cat intarzie investirea noului Guvern, cu atat doamna Dancila foloseste banii publici

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, spune ca, daca intarzie investirea noului Guvern, Viori.

Turcan (PNL): Cu cat intarzie investirea noului guvern, cu atat Dancila ramane la Palatul Victoria. Noi vrem sa oprim starea de instabilitate, unii vor anticipate acum

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan,a reiterat, miercuri, la Parlament, ca orice intarziere in investirea Guvernului Orban nu face altceva decat sa prelungeasca mentinerea lui Dancila la Palatul.

TOMAC, DESPRE VOTUL PMP LA INVESTIREA NOULUI GUVERN: il vom stabili in grupul parlamentar al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca decizia privind votul de sustinere la investirea noului guvern va fi luata in cadrul structurilor politice ale partidului, mentionand insa ca a gasit deschidere la problemele pe care le-a ridicat in cadrul dialogului cu liderul liberal.

Eugen Tomac, liderul PMP: Vom stabili votul pentru investirea noului guvern in grupul parlamentar al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca decizia privind votul de sustinere la investirea noului guvern va fi luata in cadrul structurilor.

Marcel Ciolacu: Decizia CEX PSD este sa nu voteze investirea noului guvern, o sa vedem si parerea colegilor parlamentari Ponta: Dancila a promis prin interpusi ca o sa dea 30-40 de voturi sa treaca Guvernul

PSD ar trebui sa nu voteze investirea unui nou Guvern, aceasta decizie fiind luata in ultimul Comitet Executiv National al partidului, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. El spune ca urmeaza discutii cu parlamentarii din PSD, pentru a vedea si parerea lor. Liderul ProRomania, Victor Ponta, sustine inca sa Viorica Dancila ar fi promis prin interpusi ca parlamentarii PSD vor da 30-40 de voturi ca sa treaca guvernul, iar in aceste conditii Pro Romania ramane cum a fost si pana acum, in sensul de a sprijini proiectele bune pentru tara, singurii care vom reprezenta cu adevarat zona de centru-stanga, alegatorii social-democrati, pentru ca e clar ca Dancila i-a vandut.

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la investirea noului Guvern

PSD nu va asigura cvorum pentru investirea noului guvern. Anuntul a fost facut de premierul demis prin motiune de cenzura Viorica Dancila. PSD nu va participa in niciun mod la nominalizarea noului Guvern, l.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Dancila: Am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de investitura a noului guvern

PSD a luat decizia de a nu se prezenta in Parlament la votul de investitura a noului guvern, a decla.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic Orban

Desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a anuntat ca printre prioritatile noului Guvern sunt refacerea echilibrelor macroeconomice, respectarea rigorilor statului de drept si readucerea institutiilor statului in slujba cetateanului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )