Libnet.ro
UNICEF

06:15

Emmanuel Macron si-a propus sa revina in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Emmanuel Macron si-a propus sa revina in tara noastra

Ambasadoarea Frantei in Romania, Mich and 232;le Ramis, a anuntat, astazi, ca presedintele Emmanuel Macron si-a propus sa revina in tara noastra, dupa vizita efectuata in luna august a anului trecut, acest lucru urmand sa se intample fie anul acesta, fie anul viitor, inainte de finalul presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Emmanuel Macron si Angela Merkel nu au nici aceeasi viziune, nici acelasi calendar pentru Europa

Pentru multi germani, reformele ambitioase ale lui Macron merg prea departe, ele comporta prea multe riscuri. Ei se tem ca, in cele din urma, contribuabilul german va trebui sa plateasca pentru viziunile nobile ale lui Emmanuel Macron. Rezistenta este deosebit de puternica in randul CDU, partidul Angelei Merkel si al CSU, sora ei bavareza foarte conservatoare urmata indeaproape de AfD, partidul populist de extrema dreapta anti-european, potrivit rador, care citeaza Le Point.

Emmanuel Macron: Nationalismul va duce Europa in prapastie

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a acuzat, ieri, ascensiunea regimurilor autoritare, a nationalismului si populismului la nivel european, atentionand ca este nevoie de unitate in interiorul blocului comunitar, respectiv de reformarea UE.

Emmanuel Macron: Franta este dispusa sa isi creasca contributia la bugetul UE, dar acesta trebuie reformat (VIDEO)

Presedintele francez Emanuel Macron a sustinut, marti, primul sau discurs in fata Parlamentului European privind proiectul de reforma a Uniunii Europene. Liderul de la Elysee a declarat ca Franta este dispusa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )