Libnet.ro
UNICEF

14:45

Detalii nestiute despre Rares Bogdan! Ce studii are acesta, de fapt

Antena3 Antena3,
Detalii nestiute despre Rares Bogdan! Ce studii are acesta, de fapt

Rares Bogdan a fost multa vreme unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Romania, dar si un lider de opinie a carui vocea a cantarit mult in spatiul public. A parasit jurnalismul ca sa intre in politica, iar acum este deja unul dintre liderii Partidului National Liberal. continuă pe Antena3

Rares Bogdan: Aducerea lui Stefu este o greseala pentru PNL A fost apropiatul lui Dragnea si Carmen Dan la 10 august

Rares Bogdan a criticat vineri seara decizia PNL Buzau de a-l aduce in partid pe Viorel Stefu, fost secretar de stat in subordinea lui Carmen Dan la violentele Jandarmeriei de pe 10 august. Domnul Stefu este fost secretar de stat in Ministerul de Interne, omul care a primit informarile de la serviciile de informatii DIPI si SRI pe subiectul 10 august si care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, a declarat Rares Bogdan.

Politia verifica daca s-a incalcat legea la petrecerea organizata de Rares Bogdan. Europarlamentar: Au fost undeva la 14-15 copilasi si in jur de 40 de adulti

Politistii clujeni fac verificari in urma aparitiei in presa a informatiilor conform carora europarlamentarul Rares Bogdan ar fi organizat o petrecere pentru fiica sa, incalcand prevederile legale privind starea de alerta. Rares Bogdan a revenit cu precizari.

Rares Bogdan, lovitura naucitoare pentru Ludovic Orban

Prim vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri, ca in topul increderii in politicieni il surclaseaza pe presedintele PNL Ludovic Orban. Europarlamentarul spune ca se afla intre primii 5 in acest clasament si a subliniat ca nu este vorba de sondaje pe care le-ar fi comandat el insusi.

Rares Bogdan sustine ca este peste Ludovic Orban la capitolul incredere in politicieni

Rares Bogdan, primvicepresedintele PNL, a anuntat vineri seara la Digi24 ca se afla in top 5 al increderii in politicieni si ca Ludovic Orban, presedintele PNL, se pozitioneaza putin sub el. Orban este putin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar putin sub, pentru ca e tinta la guvernare, doar de asta, a spus liberalul.

Numele controversate care au fost la petrecerea lui Rares Bogdan. Se cutremura intregul PNL

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a aniversat, luni, cu mare fast ziua fiicei sale. La petrecerea care a avut loc la Cluj-Napoca, ar fi luat parte 100 de invitati care ar fi petrecut in interiorul unui restaurant celebru, desi starea de alerta impotriva COVID-19 nu permite organizarea de petreceri private cu numar atat de mare de persoane.

Rares Bogdan, umilit in mod incredibil pe Wikipedia: is a Romanian Pacalici. Continuarea este si mai jenanta

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim vicepresedinte al PNL, este in momentul de fata unul dintre cei mai activi politicieni din Romania, o prezenta constanta in platourile de televiziune ori prin intermediul interventiilor telefonice. Este un politician abil si un bun comunicator al PNL.

Cifra e o aberatie - replica lui Rares Bogdan la acuzatia ca ar fi organizat o petrecere cu 100 de persoane intr-un restaurant din Cluj

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan ar fi aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni la un restaurant din Cluj-Napoca. Cei mai multi dintre invitati au petrecut in interiorul localului, incalcandu-se astfel legea, a relatat Libertatea. in schimb, europarlamentarul sustine ca legea a fost respectata.

Cum raspunde PNL-istul Rares Bogdan la acuzatiile grave ca ar fi incalcat legea in plina stare de urgenta

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dupa articolul publicat in legatura cu petrecerea cu 100 de persoane la restaurant din Cluj pe care ar fi dat-o pentru ziua fiicei sale si sustine ca cifra nu este reala, fiind mult mai mica.

Acuzatii grave la adresa lui Rares Bogdan. A incalcat legea in plina stare de urgenta. Dezvaluirea care-i va crea multe probleme

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a dat o petrecere adevarata de ziua fiicei sale, in plina pandemie de coronavirus si stare de alerta, perioada in care petrecerile mari sunt interzise in interior si autoritatile ne indeamna la respectarea regulilor de igiena si distantare fizica.

Roxen, batuta cu bestialitate de iubit, pe fondul geloziei. Apar noi detalii terifiante despre momentele de cosmar pe care le-a trait cantareata (GALERIE FOTO-VIDEO)

Ies la iveala detalii cutremuratoare despre violentele pe care le-a indurat Roxen din partea iubitului ei. Cantareata abia ar fi scapat vie din mainile agresorului, care a lovit-o cu bestialitate cupumnii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )