Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis este un presedinte cool. Cine a spus asta despre seful statului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis este un presedinte cool. Cine a spus asta despre seful statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, vineri, la Brasov, ca e mandru de colegi, care sunt curajosi si isi asuma guvernarea tarii. Totodata, el a promis ca PNL va asigura cea mai transparenta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei. Se va intampla urgent

Klaus Iohannis a vorbit, dupa ce guvernul Dancila a fost demis prin motiunea de cenzura adoptata, joi, de Parlamentul Romaniei. Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei Parlamentul a adoptat, joi, 10 octombrie, motiunea de cenzura, cu 238 de voturi pentru, dintre cele 242 valabil exprimate. Guvernul PSD este demis. Grupul .

Ludovic Orban (PNL): Realegerea lui Klaus Iohannis in fruntea tarii, singura garantie ca Romania isi poate reveni din dezastrul in care a fost aruncata de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni este singura garantie a faptului ca Romania va ramane puternic ancorata in.

Klaus Iohannis: Rezolvat, azi a castigat Romania! Convoc partidele la consultari de maine Alegerile anticipate - cea mai buna solutie. Voi vedea daca exista consens

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine. El a spus ca cea mai buna solutie este intoarcerea cat mai rapida la votul cetatenilor, adica alegerile anticipate, dar acestea pot fi organizate doar daca exista consens. La consultari voi constata in ce masura exista acest consens. Calendarul consultarilor de la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Basescu spune ca guvernul o sa cada azi: Obligatia lui Iohannis este ca la ora aceasta sa stie numele viitorului premier. Orban trebuie sa stea la rand pentru ca inaintea lui ar fi Predoiu

Motiunea de cenzura de joi va fi momentul de inceput a unei perioade de instabilitate politica, spune Traian Basescu, fostul presedinte sustinand ca marele castigator va fi Victor Ponta. Basescu sustine, pe Facebook, ca Ludovic Orban nu va fi prima propunere de premier a lui Klaus Iohannis, pentru ca primul pe lista ar fi Catalin Predoiu.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Fifor: Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit. in plus, Fifor afirma ca Victor Ponta nu mai convinge pe nimeni. Victore, esti si ai fost mereu nu pro Romania, ci pro tradare, a mai spus Fifor, relateaza news. ro.

Klaus Iohannis, nou atac: Pesedistii chiar au incercat sa se razbune pe romani

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca pesedistii chiar au incercat sa se razbune pe romani fizic, nu la figurat, la propriu, amintind de protestele din 10 august 2018 cand a sustinut ca jandarmii au fost.

Klaus Iohannis vine la Calarasi miercuri, 9 octombrie, ora 14.00. Cu cine se va intalni presedintele Romaniei

Miercuri, 9 octombrie, ora 14. 00, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine la Calarasi. Acesta se va intalni cu elevi si profesori ai Colegiului National Barbu Stirbei, castigatori la olimpiade si concursuri nationale de robotica si fizica, la sediul Primariei Municipiului Calarasi.

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,408 seconds )