Libnet.ro
UNICEF

21:02

Lia Olguta Vasilescu, atac virulent la Rares Bogdan: Mitocanul suprem al politicii romanesti. Vezi ca ti s-a sters rujul si s-ar putea ca unii chiar sa te ia drept mascul

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, atac virulent la Rares Bogdan: Mitocanul suprem al politicii romanesti. Vezi ca ti s-a sters rujul si s-ar putea ca unii chiar sa te ia drept mascul

Lia Olguta Vasilescu l-a atacat pe Rares Bogdan, intr-o postare pe Facebook, despre care spune ca este mitocanul suprem al politicii romanesti. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilscu, replica pentru Rares Bogdan: Mitocanul suprem al politicii romanesti... Vezi ca ti s-a sters rujul si s-ar putea ca unii chiar sa te ia drept mascul

Lia Olguta Vasilescu continua razboiul verbal cu Rares Bogdan. Fostul ministru PSD a inceput sa spuna ca PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara, referindu-se la faptul ca Marian Ceausescu l-a atacat verbal pe Raed Arafat, dupa ce a fost plimbat de Rares Bogdan prin Parlamentul European.

Lia Olguta Vasilescu desfiinteaza actualul Guvern. Te uiti in oglinda si iti dai palme!

Lia Olguta Vasilescu a lansat o noua serie de atacuri la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban, dupa ce Ministerul de Finante a publicat un proiect de lege pentru aprobarea unor plafoane fiscal-bugetare pe anul 2020, in care se precizeaza ca datoria guvernamentala va ajunge la 45% din PIB. Lia Olguta Vasilescu: Care ziceai ca .

Lia Olguta Vasilescu, dupa anuntul scumpirii carburantilor: Cand prostia nu doare, ci loveste crunt

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat la vestea ca de anul viitor carburantii se vor scumpi din nou.

Lia Olguta Vasilescu: A inceput telejustitia! Trebuie acoperita si cresterea varstei de pensionare cu ceva!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa descinderile procurorilor la sediul PSD Arad.

Olguta Vasilescu, dupa ce Raed Arafat a fost apostrofat la aeroport: Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu PSD), fost ministru al Muncii, a avut o reactie dura, pe Facebook, dupa ceRaed Arafat a fost apostrofat de protestatarul Marian Ceausescu, pe aeroportul din Bruxelles. Cand.

Olguta Vasilescu, cutremur in administratia locala din Craiova: Au reprosat calitatea serviciilor si mi-au solicitat masuri

Olguta Vasilescu vine cu critici dure la adresa administratiei locale craiovene. Fostul ministru al Muncii a marturisit intr-o postare pe Facebook, ca nu este multumita de serviciile pe care administratia locala le ofera craiovenilor, in ultima perioada, motiv pentru care a solicitat primarului si consilierilor locali PSD sa ia masuri urgente.

in ce functie importanta a fost numit cumnatul Liei Olguta Vasilescu. Fratele lui Claudiu Manda va primi 9000 de lei pe luna

S-a plans de activitatea unor regii din Craiova, sefii au fost schimbati din functie, iar modificarea a fost echitabila pentru Olguta, caci cumnatul sau s-a incadrat pe un post important. Ce calitate are acum fratele lui Claudiu Manda? in ce functie importanta a fost numit cumnatul Liei Olguta Vasilescu? Lia Olguta Vasilescu, deputat PSD, s-a .

Olguta Vasilescu: Ce se ascunde sub proiectul inghetarii salariilor demnitarilor

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu considera ca inghetarea salariilor demnitarilor aminteste de ceea ce a facut PDL pe vremuri.

Ciolacu, atac virulent la adresa lui Iohannis: in Romania nu mai exista democratie

Presedintele interimar al PSD ocupa aceasta pozitie de doar cateva saptamani, dar Marcel Ciolacu deja il ironizeaza pe presedinte si ameninta cu o motiune de cenzura. Ciolacu a facut valuri in presa in ultimele zile printr-o serie de declaratii acide. Unele dintre ele vizeaza depunerea unei motiuni simple la parlament, impotriva ministrului finantelor Florin Catu.

Olguta Vasilescu, arunca bomba la adresa USR: Propune guvernului taieri de pensii si salarii!

Olguta Vasilescu a criticat USR-ul pentru declaratiile facute de Claudiu Nasui, care a afirmat ca dupa decizia Standard Poors, care a revizuit perspectiva ratingului de tara al Romaniei la negativa, ar trebui sa se ia masuri in ceea ce priveste cheltuielile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )