Libnet.ro
UNICEF

20:45

Niculae Badalau, mesaj violent pentru Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in...

Antena3 Antena3,
Niculae Badalau, mesaj violent pentru Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in...

Fostul vicepremier PSD Niculae Badalau reactioneaza violent dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan a shareuit pe Facebook un articolMafia PSDTun de milioane de euro pregatit de Clanul Badalau, la. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, atac virulent asupra lui Rares Bogdan: Mai, ruj roz. Lingaule, erai mult prea dornic de pupat in fund

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a lansat un atac virulent asupra europarlamentarului PNL Rares Bogdan dupa ce acesta din urma l-a criticat de mai multe ori in ultima perioada pe social-democrat.

NICULAE BADALAU: in februarie depunem motiunea de cenzura

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca PSD detine majoritatea in Parlament si luni va depune o motiune simpla impotriva ministrului Florin Citu, iar in februarie va urma o motiune de cenzura la adresa actualului guvern.

Liberalii Rares Bogdan si Robert Sighiartau au votat la Madrid. Am votat pentru o Romanie normala, pentru ca Romania sa o rupa definitiv de comunism (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan si secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, au votat la al doilea tur al alegerilor prezidentiale intr-o sectie de votare din Madrid. Bogdan a declarat ca a votat pentru.

Liderii PNL Rares Bogdan si Robert Sighiartau au votat la Madrid. Am votat pentru ca Romania sa o rupa definitiv de comunism si neocomunism

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan si secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, au votat, din nou, in diaspora la prezidentiale. Acestia si-au exprimat votu la Madrid, acolo unde acesta din urma a afirmat ca am votat cu speranta ca cei ce sunt in Diaspora se vor intoarce in tara lor.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL Turul DOI ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Rares Bogdan, despre ATACURILE PSD-ului pe seama faptului ca Iohannis nu are copii

Rares Bogdan, despre ATACURILE PSD-ului pe seama faptului ca Iohannis nu are copii. Rares Bogdan a scris un text.

Scandal pe angajarea fiului Vioricai Dancila. Rares Bogdan, replica dura: Ce ii recomanda pe acesti copii?

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019 a oferit declaratii surprinzatoare, in seara de marti, legate de angajarea propriului sau fiu in functia de consilier, la Curtea de Conturi. Scandalul care a fost starnit pe fondul unei asemenea dezvaluiri a fost comentat si de catre Rares Bogdan. Fostul prezentator TV de la Realitatea a avut .

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc facut de Rares Bogdan cu putin timp inainte de deschiderea urnelor in Romania

Cu doar cateva ore inainte de deschiderea urnelor in Romania, de la Madrid, Rares Bogdan a facut un anunt surprinzator. Ma bucur foarte, foarte mult sa fim aici in.

VIDEO Rares Bogdan, la Madrid: E posibil ca in diaspora sa voteze aproape 800.000 de oameni, o cifra absolut fantastica

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a votat, sambata, la o sectie din Madrid, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, afirmand ca mobilizarea romanilor din diaspora este impresionanta si ca, in acest ritm, s-ar putea ajunge la un record de aproape 800. 000 de voturi in strainatate.

Raspunsul lui Rares Bogdan la provocarea Vioricai Dancila

Rares Bogdan raspuns pe Facebook la provocarea lansata de Viorica Dancila ca presedintele Klaus Iohannis sa vina la ora 20 la o dezbatere la Palatul Parlamentului.

Rares Bogdan: Doamna Dancila ne-a trimis din nou scrisori de amor

Eurodeputatul PNL, Rares Bogdan, a precizat ca la alegerile prezidentiale din 24 noiembrie nu vor exista surprize, fiind increzator ca presedintele Klaus Iohannis va castiga cel de-al doilea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,295 seconds )