Libnet.ro
UNICEF

20:15

Numele controversate care au fost la petrecerea lui Rares Bogdan. Se cutremura intregul PNL

Antena3 Antena3,
Numele controversate care au fost la petrecerea lui Rares Bogdan. Se cutremura intregul PNL

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a aniversat, luni, cu mare fast ziua fiicei sale. La petrecerea care a avut loc la Cluj-Napoca, ar fi luat parte 100 de invitati care ar fi petrecut in interiorul unui restaurant celebru, desi starea de alerta impotriva COVID-19 nu permite organizarea de petreceri private cu numar atat de mare de persoane. continuă pe Antena3

Cum raspunde PNL-istul Rares Bogdan la acuzatiile grave ca ar fi incalcat legea in plina stare de urgenta

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dupa articolul publicat in legatura cu petrecerea cu 100 de persoane la restaurant din Cluj pe care ar fi dat-o pentru ziua fiicei sale si sustine ca cifra nu este reala, fiind mult mai mica.

Surpriza totala! Am aflat ce note a luat Rares Bogdan la bacalaureat: Ar trebui sa demisioneze imediat MINISTRUL EDUCATIEI!

Luni, 22 iunie, elevii din intrega tara sustin examenul de BACALAUREAT. Europarlamentarul Rares Bogdan isi aminteste cum a trait si el acest moment in anul 1994, cand a sustinut cinci probe. Notele au fost unele cu care astazi se poate lauda.

Cifra e o aberatie - replica lui Rares Bogdan la acuzatia ca ar fi organizat o petrecere cu 100 de persoane intr-un restaurant din Cluj

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan ar fi aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni la un restaurant din Cluj-Napoca. Cei mai multi dintre invitati au petrecut in interiorul localului, incalcandu-se astfel legea, a relatat Libertatea. in schimb, europarlamentarul sustine ca legea a fost respectata.

Acuzatii grave la adresa lui Rares Bogdan. A incalcat legea in plina stare de urgenta. Dezvaluirea care-i va crea multe probleme

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a dat o petrecere adevarata de ziua fiicei sale, in plina pandemie de coronavirus si stare de alerta, perioada in care petrecerile mari sunt interzise in interior si autoritatile ne indeamna la respectarea regulilor de igiena si distantare fizica.

Rares Bogdan, reactie dura dupa derapajul lui Peter Szijjarto: Slugoiul lui Viktor Orban ataca cel mai tolerant si democratic presedinte al Romaniei din ultimii 30 de ani

Eurodeputatul Rares Bogdan a avut o reactie dura dupa derapajul lui Peter Szijjarto, seful diplomatiei ungare, care a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca este un politician extremist antimaghiar.

Rares Bogdan, umilit in mod incredibil pe Wikipedia: is a Romanian Pacalici. Continuarea este si mai jenanta

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim vicepresedinte al PNL, este in momentul de fata unul dintre cei mai activi politicieni din Romania, o prezenta constanta in platourile de televiziune ori prin intermediul interventiilor telefonice. Este un politician abil si un bun comunicator al PNL.

Rares Bogdan, atac la ministrul ungar de Externe

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, il numeste pe ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto j.

Rares Bogdan, atac la ministrul ungar de Externe: Jigodia lui Viktor Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, il numeste pe ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto jigodia lui Viktor Orban si il acuza ca incearca sa se faca remarcat prin atacuri fara temei la Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )