Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primele variante de Guvern PNL: Turcan la Educatie, Hurezeanu la Externe, Rares Bogdan la Aparare

Antena3 Antena3,
Primele variante de Guvern PNL: Turcan la Educatie, Hurezeanu la Externe, Rares Bogdan la Aparare

E fierbere mare in PNL, acolo se scrie lista viitorului guvern. Liberalii nu au niciun dubiu, au anuntat-o si la Cotroceni, propunerea de premier este Ludovic Orban. Si de aici incepe schita viitorului Executiv. Vo. continuă pe Antena3

Surse. Cum ar putea arata noul Guvern PNL. Citu la Finante, Turcan la Educatie. Cine ocupa restul portofoliilor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat astazi o serie de consultari la Palatul Cotroceni cu toate partidele PSD nu a venit), la finalul carora a anuntat ca luni sau marti va avea un nume de premier, si ca se va forma un guvern PNL sau in jurul PNL. Au aparut deja si primele nume vehiculate: Raluca Turcan la Educatie, Emil Hurezeanu sau Cristian Diaconescu la Externe, Vlad Nistor la Cultura.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Stelian Ion (USR): Nu vom da un cec in alb unui guvern PNL. Partidul lui Barna pune doua conditii pentru a le acorda sprijinul liberalilor: alegeri anticipate si alegeri locale in doua tururi

Un important lider din USR anunta ca partidul sau nu va sustine un guvern PNL decat daca liberalii vor accepta doua conditii. Stelian Ion, liderul deputatilor USR si candidat al formatiunii la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )