Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rares Bogdan a dat stirea BOMBA: Cum decurg lucrurile in grupul infractional organizat

B1 B1,
Rares Bogdan a dat stirea BOMBA: Cum decurg lucrurile in grupul infractional organizat

Rares Bogdan a postat un text inedit pe contul sau de Facebook, descriind o situatie despre care pretinde ca este imaginara, dar dialogurile par a fi inspirate din realitate. Rares Bogdan scrie despre un. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL): Stim exact ce face fiecare baron PSD cu banii Romaniei. Nu vor scapa Ce spune despre disidentii din PSD care au revenit in partid in ultimele zile (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan a avertizat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca PNL va verifica fiecare plata facuta de PSD in ultima saptamana, pentru ca stiu exact ce face fiecare baron si cum vor sa.

Rares Bogdan sustine ca s-a intalnit cu doi parlamentari ofertati de Dancila: Unul vine de la un partid de dreapta, iar celalalt dintr-un partid de stanga. Prefera banii

Rares Bogdan acuza Guvernul PSD ca ii cumpara pe parlamentari ca sa nu voteze motiunea si sustine ca s-a intalnit cu doi dintre ei pentru a discuta, insa acestia prefera banii.

Rares Bogdan: PNL va reintroduce alegerea primarilor in doua tururi si va taia pensiile speciale Cum vede eurodeputatul Opozitia si jocul lui Ponta (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a subliniat marti seara, in direct pe B1TV, ca partidele din Opozitie actioneaza in bloc pentru demiterea Guvernului Dancila, precum si ca este foarte probabil ca.

Rares Bogdan (PNL): Romania nu mai are institutii functionale, fie ca vorbim de procuratura sau Politie. Fiecare zi cu Viorica Dancila este o zi pierduta pentru tara (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca ultimii doi ani de guvernare PSD au condus la situatia in care Romania nu mai are o multime de institutii.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce Fantoma alba din Piata Victoriei a fost transferata la alta unitate: Poate noul ministru il apropie de Rahova!

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, critica dur demersulomului in alb din Piata Victoriei, colonelul Dumitru Paraschiv, de a da in judecata Jandarmeria pentru ca a fost detasat la.

Rares Bogdan vine cu VESTI iNGROZITOARE despre INTERZICEREA masinilor pe benzina si pe motorina in Romania

Rares Bogdan a venit cu vesti ingrozitoare despre interzicerea masinilor pe benzina si motorina in Romania, dupa ce a vazut initiativa Danemarcei, care, sustinuta de 10 tari din UE, a cerut interzicerea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )