Libnet.ro
UNICEF

22:32

Rares Bogdan se dezlantuie: liderul din PNL care trebuie demis! Este omul lui Dragnea si Carmen Dan

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan se dezlantuie: liderul din PNL care trebuie demis! Este omul lui Dragnea si Carmen Dan

Rares Bogdan pare ca a pornit intr-un tur de forta pe la mai multe televiziuni, dupa ce a fost surprins incalcand legea zilele trecute. Mai exact, acesta a sarbatorit ziua fiicei sale cu aproximativ 100 de persoane, conform imaginilor difuzate de publicatia Libertatea. Prezent la Digi24, prim vicepresedintele PNL a cerut chiar si demisii. continuă pe Antena3

Lucian Romascanu, atac la Rares Bogdan: Un opozant de carton la propriul partid

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a lansat un atac la Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, dupa ce liderul liberal s-a aratat deranjat de un fost membru al PSD, recent numit la conducerea unei filiale PNL.

Rares Bogdan: Aducerea lui Stefu este o greseala pentru PNL A fost apropiatul lui Dragnea si Carmen Dan la 10 august

Rares Bogdan a criticat vineri seara decizia PNL Buzau de a-l aduce in partid pe Viorel Stefu, fost secretar de stat in subordinea lui Carmen Dan la violentele Jandarmeriei de pe 10 august. Domnul Stefu este fost secretar de stat in Ministerul de Interne, omul care a primit informarile de la serviciile de informatii DIPI si SRI pe subiectul 10 august si care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, a declarat Rares Bogdan.

Rares Bogdan, lovitura naucitoare pentru Ludovic Orban

Prim vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri, ca in topul increderii in politicieni il surclaseaza pe presedintele PNL Ludovic Orban. Europarlamentarul spune ca se afla intre primii 5 in acest clasament si a subliniat ca nu este vorba de sondaje pe care le-ar fi comandat el insusi.

Rares Bogdan sustine ca este peste Ludovic Orban la capitolul incredere in politicieni

Rares Bogdan, primvicepresedintele PNL, a anuntat vineri seara la Digi24 ca se afla in top 5 al increderii in politicieni si ca Ludovic Orban, presedintele PNL, se pozitioneaza putin sub el. Orban este putin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar putin sub, pentru ca e tinta la guvernare, doar de asta, a spus liberalul.

Politia verifica daca s-a incalcat legea la petrecerea organizata de Rares Bogdan. Europarlamentar: Au fost undeva la 14-15 copilasi si in jur de 40 de adulti

Politistii clujeni fac verificari in urma aparitiei in presa a informatiilor conform carora europarlamentarul Rares Bogdan ar fi organizat o petrecere pentru fiica sa, incalcand prevederile legale privind starea de alerta. Rares Bogdan a revenit cu precizari.

Detalii nestiute despre Rares Bogdan! Ce studii are acesta, de fapt

Rares Bogdan a fost multa vreme unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Romania, dar si un lider de opinie a carui vocea a cantarit mult in spatiul public. A parasit jurnalismul ca sa intre in politica, iar acum este deja unul dintre liderii Partidului National Liberal.

MARCEL CIOLACU: Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are grup dedicat combaterii traficului de persoane

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, afirma ca Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are un grup special dedicat combaterii traficului de persoane.

Avertisment CERT-RO: notificarile si mesajele Facebook de care trebuie sa te feresti

Specialistii CERT-RO transmit un avertisment legat de o noua campanie de tip phishing prin care hackerii vor sa-ti fure datele. Daca esti utilizator de Facebook, atunci esti direct vizat, asa.

Cum aratau plamanii femeii din Alba care a murit de Covid-19, desi nu avea nicio alta boala. FOTO

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care a murit de COVID-19, fara sa aiba alte boli, avea plamanii compromisi. Femeia a facut un stop cardiorespirator care nu a mai putut fi resuscitat si s-a declarat decesul.

Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, prins de anchetatori Cum erau realizate falsurile

Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost prins de politisti. El a coordonat o retea care incepand cu 2014 a falsificat bancnote de 100 de lei in valoare de 1,7 milioane de lei, spun procurorii DIICOT.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )