Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rares Bogdan, dupa ce Senatul a respins desfiintarea SIIJ: Stati linistiti, avem ac de cojocul lor! Romania nu e terenul de joaca al coruptilor

B1 B1,
Rares Bogdan, dupa ce Senatul a respins desfiintarea SIIJ: Stati linistiti, avem ac de cojocul lor! Romania nu e terenul de joaca al coruptilor

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dur, dupa ceSenatul a respins, miercuri, proiectul depus de USR referitor la desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie. continuă pe B1

Parlamentul a respins desfiintarea SIIJ

Senatul a decis miercuri ca SIIJ Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie) sa activeze in continuare, respingand astfel proiectul depus de USR. Au fost 42 de voturi pentru respingerea proiectului de lege, 30 de voturi pentru adoptare si trei abtineri.

Rares Bogdan, mesaj de sustinere pentru Florin Citu: Exclus, Florine!

Europarlamentarul Rares Bogdan i-a transmis un mesaj de sustinere, dupa ce motiunea simpla impotriva acestuia a trecut in Senat.

Parlamentul a respins desfiintarea Sectiei Speciale

Senatul a decis miercuri ca SIIJ Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie) sa functioneze in continuare, respingand astfel proiectul depus de USR. Au fost 42 de voturi pentru respingerea proiectului de lege, 30 de voturi pentru adoptare si trei abtineri.

Desfiintarea SIIJ, in programul de guvernare al PNL. Florin Roman: Sectia speciala a fost monstruozitate Cu ce ar trebui inlocuita in viziunea sa (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a reiterat ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) face parte din programul de guvernare cu care a fost investit Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )