Libnet.ro
UNICEF

16:45

Steaua in ascensiune a d-lui Rares Bogdan

Adevărul Adevărul,
Steaua in ascensiune a d-lui Rares Bogdan

Joia trecuta a avut loc Consiliul National al PNL. Fastul, tam-tam-ul, imaginea de partid unit si prea-fericit, devenit astfel odata cu intrarea in randurile sale a noului Mesia, pe numele lui de mirean Rares Bogdan, au fost mari. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, dupa ce PSD a anuntat ca depune plangere penala impotriva sa: Oamenii sunt pe alta planeta (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reactionat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, dupa ce PSD a anuntat ca va face plangere penala pe numele sau si al lui.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce PSD l-a amenintat cu o plangere penala: I-am demascat si sunt disperati! Ne urcam pe ei pana ii scoatem din Palatul Victoria

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a reactionat si el, dupa ce PSD a anuntat ca va depune plangere penala impotriva sa, dar si a lui senatorului liberal Florin Citu, sub acuzatia ca acestia ar fi pu.

PSD depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si Florin Citu: Pun in pericol securitatea nationala

PSD a anuntat, marti, ca va face o plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si impotriva senatorului PNL Florin Citu, care au dezinformat, in mod constient, cu privire la rectificarea.

Rares Bogdan (PNL): Traseismul, un adevarat cancer politic pentru Romania El fusese atacat de Norica Nicolai (ALDE) pentru ca vrea introducerea mandatului imperativ in Constitutie

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a reluat ideea potrivit careia traseismul politic este un adevarat cancer politic al Romaniei, dupa ce Norica Nicolai, presedintele Consiliului National al.

Rares Bogdan, la protestul din Piata Victoriei: PSD guverneaza, Guvernul e a lor si sfideaza, isi bat joc de Romania si calca in picioare dorintele oamenilor (VIDEO)

Prezent in mini studio-ul B1TV din Piata Victoriei, Rares Bogdan, proaspat ales prim-vicepresedinte al PNL, a subliniat ca in ciuda faptului ca PSD este slabit acum nu trebuie uitat tot ce au facut in ultimii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )