Libnet.ro
UNICEF

11:01

Surpriza totala! Am aflat ce note a luat Rares Bogdan la bacalaureat: Ar trebui sa demisioneze imediat MINISTRUL EDUCATIEI!

Antena3 Antena3,
Surpriza totala! Am aflat ce note a luat Rares Bogdan la bacalaureat: Ar trebui sa demisioneze imediat MINISTRUL EDUCATIEI!

Luni, 22 iunie, elevii din intrega tara sustin examenul de BACALAUREAT. Europarlamentarul Rares Bogdan isi aminteste cum a trait si el acest moment in anul 1994, cand a sustinut cinci probe. Notele au fost unele cu care astazi se poate lauda. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, reactie dura dupa derapajul lui Peter Szijjarto: Slugoiul lui Viktor Orban ataca cel mai tolerant si democratic presedinte al Romaniei din ultimii 30 de ani

Eurodeputatul Rares Bogdan a avut o reactie dura dupa derapajul lui Peter Szijjarto, seful diplomatiei ungare, care a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca este un politician extremist antimaghiar.

Rares Bogdan, atac la ministrul ungar de Externe

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, il numeste pe ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto j.

Rares Bogdan, atac la ministrul ungar de Externe: Jigodia lui Viktor Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, il numeste pe ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto jigodia lui Viktor Orban si il acuza ca incearca sa se faca remarcat prin atacuri fara temei la Klaus Iohannis.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )